obavezno pročitajte

OVOJ MONAHINJI SE PATRIJARH PAVLE JAVIO U SNU: Ono što joj je izgovorio DUBOKO JE POTRESLO! (VIDEO)

Patrijarh Pavle, čovek koga su mnogi u Srbiji smatrali živim svecem, je preminuo 2009. godine.

Zanimljivosti
Autor:
OVOJ MONAHINJI SE PATRIJARH PAVLE JAVIO U SNU: Ono što joj je izgovorio DUBOKO JE POTRESLO! (VIDEO)
Monahinja Makrina, Foto: Printscreen Youtube / hajduk stanko

Za svog života ostavio je veliki trag u pravoslavlju, a tri godine kasnije na internetu se pojavio snimak na kojem monahinja Makrini priča kako joj se javio pokojni patrijarh u snu.

Monahinja Makrina tvrdi da je zajedno sa njim, navodno, videla događaj koji će potresti Srbiju, a radi se ogromnom protestu!

Mnogi u komentarima govore kako se ovo proročanstvo patrijarha Pavla o tome šta će se desiti sa Srbijom, već uveliko ostvaruje! Neke stvari koje joj je objašnjavalo, već su snašle našu zemlju, a i svet!

– Pokazuje mi Pavle, gledamo, nalazimo se nad oblacima, samo u jednom treutku vidim otvori se nebo, hiljade uniformisanih ljudi sletelo je nad Beogradom. Krv, povređeni, masa, hitne pomoći, vidim sveštenstvo, svašta… Još čujem vrisku i buku. Rekao mi je i da Patrijaršija neće postojati… Posle tri meseca, posle svega, Bog će sve to srediti… – govorila je monahinja u jednom dahu.

A na šta ju je sve upozorio i šta joj je rekao patrijar Pavle, poslušajte u videu ispod, koji je pogledalo blizu 630 hiljada ljud.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs