Nema švrljanja

Seks tokom Mundijala: Kojim igračima je zabranjen, a kojim dopušten isključivo sa suprugama!

Za bolje rezultate i pobedu na utakmicama Svetskog prvenstva potrebno je dosta rada, truda ali i odricanja. Neki selektori odlučili su da zabrane seksualne odnose svojim igračima tokom prvenstva, dok neki dozvoljavaju ali uz određene uslove
Zanimljivosti
02:34h Autor:
Seks tokom Mundijala: Kojim igračima je zabranjen, a kojim dopušten isključivo sa suprugama!
Foto: Shutterstock

Dozvoliti igračima seks ili ne pitanje je koje je izazvalo veliku polemiku među navijačima, menadžmentu klubova ali i samim igračima. Selektori su odlučili. Neki su uveli zabranu jer smatraju da će tako igrači sačuvati svoju energiju, povećati agresivnost koja će biti upotrebljena u borbi na terenu. Nekima je seks zabranjen isključivo pre meča.

Amerikancima, Urugvajcima, Italijanima, Englezima i Holanđanima je seks bezuslovno dozvoljen, dok Nemci i Španci to ne smeju da rade samo noć pred utakmicu. Australijski menadžer smatra da to i nije prioritet i da njegovi igrači i neće biti raspoloženi za bilo šta osim za igru, ali im ne brani ništa.

OVDE pogledajte kako Viktorijini anđeli navijaju u Brazilu.

Brazilcima je dozvoljen ukoliko nije previše akrobatski. "Normalni seks je u redu, ali morate zaboravite akrobacije", rekao je menadžer Brazila Luiz Felipe.

Švajcarcima je seks tokom SP-a dozvoljen od 1994. godine kada je tadašnji selektor Roy Hodgson bio primoran da ukine zabranu.

Igrači Kostarike smeju da imaju odnose tek nakon drugog kruga. "Biće im dozvoljeno da uživaju čim se kvalifikuju u drugu rundu", rekao je selektor Jorge Luis Pinto.

Francuzi imaju dozvolu, ali ne smeju to da rade celu noć, niti non stop tokom slobodnog vremena.

OVDE pogledajte vatrene Brazilke u žaru navijanja.

Kod Nigerijaca nije sjajno. Iako im je dozvoljen seks, igrači su mogli da povedu samo svoje supruge. Oni koji nisu oženjeni nisu mogli da povedu svoje devojke.

Čileancima i Rusima seks nije dozvoljen uopšte.

"Nema seksa u Brazilu. Mogu naći drugu soluciju, mogu ako hoće i masturbirati, ali seksa nema", rekao je selektor BiH Safet Sušić.

Kamerunce će posmatrati "veliki brat", odnosno kamere će ih snimati tako da neće moći da dovedu nikoga u svoju sobu.

"Ukoliko igrač ne može da izdrži mesec ili 20 dana bez seksa, onda nije spreman da bude profesionalac", rekao je selektor Meksika, Miguel Herrera, koji je svom timu takođe zabranio seksualne odnose.

Za Ganu i Južnu Koreju nije dato objašnjenje, ali zabrana je tu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs