ASTRO PROGNOZA

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. MART: Očekuje vas veliki poslovni uspeh!

Lavovima je vreme za odmor, Bikovi su razdražljivi

Zanimljivosti
08:41h Autor:

Ovan

Danas ćete sklopiti veoma važan ugovor ili postići uspeh u razgovoru za nov posao. Sledi vam unapređenje ili prelazak u potpuno novu radnu sredinu. Najvažnije je da danas sačuvate prisebnost kako ne bi došlo do dugotrajnog prekida veze s partnerom, jer danas sve može imati ozbiljne konsekvence. Prehlada.

Bik

Značajan priliv finansija može obeležiti ovaj dan. Ovaj period doneće vam višestruke izvore prihoda i neke nove elemente poslovanja, bilo da je reč o novim metodama rada ili promeni sedišta firme u kojoj radite. Pojačana razdražljivost može uticati na krizu vašeg odnosa sa partnerom. Infekcija uha.

Blizanci

Danas do vas mogu dopreti neke glasine i spletke koje kruže u firmi gde radite. Imate tajne neprijatelje i rivale, a to ćete upravo danas otkriti. Nestabilna atmosfera između vas i partnera može da usledi zbog neke nedorečenosti i nedefinisanog odnosa. Pravi trenutak za ozbiljan razgovor i zajedničke planove o budućnosti. Nervoza.

Rak

Ukoliko želite da uđete u saradnju sa nekim prijateljem dobro preispitajte sve uslove saradnje. Postoji velika mogućnost nekih previda koja bi vam kasnije mogla naneti štetu. Slobodni Rakovi danas mogu biti u dilemi da li je osoba koja im se dopada zaista ona prava. Mogućnost preloma.

Lav

Poslovna situacija je krajnje nestabilna, ali vi uspešno izlazite na kraj. Danas ćete doneti važnu odluku uprkos tome što ste pod pritiskom krajnjih rokova i velikog obima posla. Vaša veza s partnerom se stabilizuje. Slobodni Lavovi mogu da se zaljube na prvi pogled. Više se odmarajte.

Devica

Kratkotrajna kriza na finansijskom planu. Danas će vam oprez isplatiti, jer možete izbeći neki rizičan poslovni poduhvat. Posebno budite obazrivi sa novim poslovnim ponudama i novim poslovnim saradnicima, jer je moguć previd. Devicama predstoji velika promena u ljubavnom životu. To važi i za slobodne i za Device koje su u vezi. Napeti ste!

Vaga

Značajan priliv novca očekuje sve Vage. Danas možete imati važan razgovor ili poziv za razgovor za posao, a čak i ako ste zaposleni, očekuje vas neka nova poslovna ponuda kojoj se niste nadali.

Ovaj period može obeležiti zajednički izlet ili kratko putovanje s partnerom. Problemi sa varenjem.

Škorpija

Danas ćete sprovesti jednu malu rekapitulaciju prethodnog poslovanja. Uprkos jednoj dozi neizvesnosti, vaš finansijski plan će biti zadovoljavajući. Škorpije koje su u braku očekuje neka burna rasprava. Uprkos poteškoćama, uspešno ćete to rešiti zajedno sa partnerom. Nervoza.

Strelac

Poslovna situacija je zadovoljavajuća uprkos nekim zastojima u isplatama. Pred vama se otvara nova poslovna mogućnost. Slobodni Strelčevi danas mogu da se upuste u veoma lepu i romantičnu vezu sa jednim Lavom ili Vodolijom. Izbegavajte gazirana pića.

Jarac

Uspeh u poslovima koji se tiču saradnje sa inostranstvom, ali i u kreativnim oblastima. Možete očekivati priznanja i pohvale od nadređenih. Slobodni Jarčevi danas mogu sresti svoju srodnu dušu, a u pitanju može biti jedna Škorpija ili Rak. Jarčevi koji su u vezi ili u braku danas će morati da reše neke krupan porodični problem. Smanjite alkohol.

Vodolija

Vodolije koje nameravaju da započnu privatan biznis očekuje veliki uspeh. Poslovna saradnja sa nekim prijateljem nadmašiće njihova očekivanja. Ukoliko ste nezadovoljni partnerom, danas možete odlučiti da raskinete vezu. Problemi sa varenjem.

Ribe

Ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem, umetnošću ili prosvetom, danas vas očekuje veliki uspeh i veoma važne vesti. Uskoro sledi velika promena u vašem radnom okruženju. Pred vama je veoma romantičan period sa partnerom. Očekuje vas zanimljivo putovanje i važan razgovor o zajedničkoj budućnosti. Bolovi u stopalima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs