nUMEROLOGIJA

AKO DANAS ZAMISLITE ŽELJU, OSTVARIĆE VAM SE: Evo zašto su 02.02.2022. godine, čuda moguća!

Za današnji datum kažu da je broj anđela, a evo i zašto

Zanimljivosti
Autor:
AKO DANAS ZAMISLITE ŽELJU, OSTVARIĆE VAM SE: Evo zašto su 02.02.2022. godine, čuda moguća!
Foto: Shutterstock

Kada se brojevi sklope, ako ovaj od današnjeg datuma 02.02.2022, astrolozi kažu da je energija pojačana i da možemo samo da zamislimo želju, jer danas je sve moguće!

U numerologiji, niz od 2222 se često naziva brojevima anđela. Takođe, broj 2 u numerologiji upućuje na energiju dualnosti, partnerstva, odnosa i ravnoteže. Ključne emocije kada se radi o broju 2 uglavnom su usredsređene na kompromis, prihvatanje, saosećanje, saradnju i harmoniju.

Kada je 2 u nizu kao što je slučaj sa današnjim datumom, onda je ova energija posebnog naboja. Postoji poziv da pristupite životu sa više saosećanja, da tražite bolju ravnotežu, da radite sa drugima, da tražite partnerstvo kada možete i težite harmoniji.

Iskorisite niz od četiri dvojki da povećanje sopstvene aktivnosti, da se bavite sportom, šetate, trčite… Vaše zdravlje će 2. februara biti na vrhuncu, kao i vaša energija, što će vas gurnuti u nova dostignuća.

Na datume ogledala, kao što je današnji datum, Univerzum nam može poslati određene znakove koje treba da primetimo, a ne da uzimamo kao slučajnost. Mogu se manifestovati kroz često ponavljanu iste melodije, fraze, kroz isti osećaj koji imamo u stomak, kroz deža vi. U ovom trenutku, čim osetite nešto neobično ili primetite čudnu tendenciju ponavljanja nekih događaja, obratite pažnju na događaje koji se dešavaju oko vas. Možda će neke radnje koje preduzmete biti odlučujuće u budućim događajima, ili vas ljudi sa kojima ste stupili u kontakt nešto prećutkuju ili manipulišu vama.

Ako osećate nelagodnost, trebalo bi da budete pažljiviji u svojim rečima i delima. Možda vas na taj način univerzum upozorava na opasnost. Ako vam signali Univerzuma ne donose nikakvu nelagodu, a melodija koja se iznenada oglasila negde na uglu ulice deluje prijatno i veselo - možda radite sve kako treba, a u budućnosti vas čeka prijatan bonus ili iznenađenje.

Na ovaj datum bi trebalo posebnu pažnju da obrate žene koje će danas oslati svoj šarm u daleki kraj. Posebnu energiju treba da osete oni koji pokušavaju da zatrudne. To je magični datum koji će im dati dobre šanse da uspeju.

Ovaj niz brojeva nosi u sebi i simboliku broja 8 (2+2+2+2) koji predstavlja moć i obilje. To znači da je ovo dan čuda, dan kada vredi razmisliti o svim svojim potencijalima i talentima, aktivirati ih i napraviti prvi korak ka ostvarenju svojih snova.

Na današnji dan važno je da verujete svojoj intuiciji i njenim pozitivnim porukama. Osluškujte šta vam duša i srce govore, jer svaki put kada ignorišete njihov glas moguće je da ćete napraviti pogrešan potez. I kao što smo spomenuli na početku, zamislite želju jer su danas šanse da se ona ispuni veće neko ikada pre, a njeno ispunjenje će vam doneti sreću!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs