UZBUDLJIV PERIOD

MERKUR U VATRENOM STRELCU DO 13. DECEMBRA: Navala optimizma, i OPREZ kod donošenja odluka!

Merkur, planetq komunikacije, intelekta i izražavanja, 25. novembra ušao je u zonu vatrenog Strelca, najavivši uzbudljivo razdoblje boljeg raspoloženja.

Zanimljivosti
Autor:
MERKUR U VATRENOM STRELCU DO 13. DECEMBRA: Navala optimizma, i OPREZ kod donošenja odluka!
Foto: Shutterstock

U naredne dve i po nedelje proširićete vidike, steći nova znanja i osetiti lavinu entuzijazma.

Međutim, budući da Strelac kvari Merkurovu energiju, ceo zodijak biće skloniji intelektualnom preterivanju, preuveličavanju i ishitrenom donošenju zaključaka bez poznavanja materije.

Uprkos nepovoljnim okolnostima koje vladaju zbog pandemije korona virusa, mnogi će od vas osetiti navalu nade i veru u bolju budućnost.

Merkur u Strelcu ohrabriće vas na kovanje velikih planova i podstaći na razmišljanje o potpunom ostvarivanju sopstvenih potencijala. Poželećete da stanete na kraj ponavljanju svakodnevne rutine i odvažno zakoračiti ka ostvarenju snova.

Budući da je Strelac jedan od najduhovitijih znakova, komunikacija će često biti obojena dozom humora. Ljudi će generalno biti otvoreniji i željniji druženja i zabave, a čak će i oni koji se inače ne šale iznenaditi društvo duhovitim opaskama.

Astrologija
foto: Shutterstock

Bićete gladni novim iskustvima, spoznajama i poznanstvima s raznim ljudima, putovanjima i upoznavanjem drugih zemalja i kultura. S obzirom na pandemiju, ako to ne bude realno ostvariti, putem interneta približiete se virtuelno dalekim krajevima i ljudima koji tamo žive.

S negativne strane, u narednim nedeljama, ne bi trebalo da verujete svemu što čujete kako na vestima, tako i od okruženja. Jezik će vam biti brži od pameti, a u diskusijama argumenti će izgubiti bitku s nametanjem i nadvikivanjem.

Na to treba posebno obratiti pažnju oko 7. decembra kad će se Merkur naći u nepovoljnom odnosu s planetom iluzija Neptunom. Takva planetarna šema navešće vas da na stvari gledate u iskrivljenom svetlu, izvodite pogrešne zaključke i donosite neutemeljene odluke.

Merkurov boravak u Strelcu trajaće do 13. decembra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs