ZNA DA ŽIVI!

GLEDAJTE I UČITE, JER ONA ZNA KAKO SE ŽIVI I UŽIVA: Najstarija influenserka na svetu po objavi zarađuje 8000 evra!(FOTO)

Koliko ste puta čuli ili zgovori "jedan je život"? E, pa ova žena živi prema tom postulati - i savršeno dobro se zabavlja!

Zanimljivosti
Autor:
GLEDAJTE I UČITE, JER ONA ZNA KAKO SE ŽIVI I UŽIVA: Najstarija influenserka na svetu po objavi zarađuje 8000 evra!(FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/Baddiewinkle

Kada čujete pojam influenser, posebno kada je reč o Instagramu, sigurno da pomislite na mladu osobu, koja izgleda poput neke od popularnih svetskih zvezda. Međutim, da to nije pravilo dokazuje i Helen Rut Elam (91), na Instagram poznata kao Bedi Vinkle, prenosi Direktno.

Ona je dokazala da mladost nije presudna za uspeh u virtuelnom svetu i na društvenim mrežama, na kojima su većina ljudi “mladi, lepi i upešni”.

Prema istraživanju jednog sajta, koji se bavi zaradom influensera, Helen zarađuje mnogo više od mlađih i poznatijih kolega.

Njen profil prati 3,5 miliona ljudi, i za jednu objavu na ovoj mreži zaradi u proseku 8.000 eura.

Svakako nije čudno da je ovoliko popularna, jer su njeni pratioci oduševljeni njenim veselim modnim kombinacijama, čak i kupaćim kostimima, koji oslikavaju njen vedar duh.

Helen se ludo zabavlja, živi život punim plućima, briga je šta će ko da misli ili kaže o njoj, a pri tome zarađuje vrtoglave cifre.

Tako i treba, Helen, jedan je život!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs