saznajte više

IZVEDITE STRIPTIZ, UŽIVAJTE U MASAŽI: Astrologija otkriva kako da poboljšate erotsko raspoloženje!

Za sastanak... kod kuće.

Zanimljivosti
21:57h Autor:
IZVEDITE STRIPTIZ, UŽIVAJTE U MASAŽI: Astrologija otkriva kako da poboljšate erotsko raspoloženje!
Foto: Profimedia

Upoznavanje pomaže obnovi veze i neophodno je kako na početku, tako i tokom godina. To je način da još bolje upoznate svog voljenog ili da sa njim podelite novo iskustvo.

Verovatno postoji mnogo odgovora na to gde ćete i kako provesti sastanak, ali mi ćemo se fokusirati na najjednostavnije - veče kod kuće. To ne znači da će sastanak kod kuće biti dosadan, već će se pretvoriti u jedan od najvrelijih trenutaka. U nekim slučajevima ovo je bila tajna parova koji su ostali zajedno u karantinu. Oslanjaćemo se na astrologiju da vidimo šta svaki znak preferira.

Pa šta bi svaki horoskopski znak trebalo da radi na sastanku kod kuće kako bi oživeo erotsko raspoloženje?

OVAN: UŽIVAJTE U NOĆI PREDIGRE

Konkurentni ste, aktivni i uvek tražite avanturu i sve ovo opravdava idealan sastanak kod kuće koji uključuje malo predigre. Od provokativnih do seksi igrica, postoji mnogo vrućih opcija koje možete izabrati i uopšte vas nije briga što na kraju noći nećete biti jedini pobednik.

BIK: KUPKA SA MEHURIĆIMA

Volite negu, a neke stvari su luksuznije od „vrućeg“ tuša i zamagljenog stakla u kupatilu. Sve dok je vaša kada prave veličine, uživaćete u opuštajućoj večeri nagi u kadi sa voljenom osobom. Ne zaboravite da upalite sveće.

BLIZANCI: OTKRIJTE SASVIM NOVE KOMBINACIJE

Planiranje sastanka može vam biti malo teško. Jedan od predloga je bacanje kockica i pronalazak slučajne pornografske poze. Vaša radoznalost i otvoreni um učiniće da uživate u raznolikosti, posebno ako ćete inspiraciju sa voljenom osobom pronaći pored sebe.

RAK: MASAŽA

Kao savršeno intuitivan znak posebni ste u primanju vibracija, pa bi senzualna noć sa masažom bila vaša šoljica vrelog čaja. Osetićete tačno ono zbog čega će se vaša voljena osoba osećati lepo i kao osoba koja voli fizički kontakt zavolećete i pružiti ruke telu voljene osobe.

LAV: STRIPTIZ

Živite za reflektore i kad vam se pruži prilika da voljenoj osobi pružite uživanje u seksi spektaklu, zasijaćete poput zvezde. Uz malo uzbudljive muzike i blistavog kostima, rado ćete prirediti sjajnu predstavu. Učiniće da se osećate još snažnije kada neizbežno izluđujete svog partnera.

DEVICA: PROČITAJTE „KAMA SUTRU“

Nemate reputaciju opakog znaka i velike su šanse da će vam misionarska poza biti primamljivija od lanaca i bičeva. Međutim, Devica je uvek otvorena za izazov i isprobavanje Kama Sutre sa voljenom osobom.

VAGA: GLEDAJTE EROTSKI FILM

Odlično reagujete na sliku pa je velika verovatnoća da ćete uživati u večeri uz maraton erotskih filmova. Pomalo ste neodlučni, poput Blizanaca, ali kad je jedina odluka noći da odaberete film, nešto je sa čime možete da se pozabavite.

ŠKORPIJA: NAPRAVITE VEČERU... GOLI

Škorpija je hedonista i naravno da voli kreativnost u kuhinji. Priprema obroka sa afrodizijacima bez odeće je savršena ideja za (vrlo seksi) noć.

STRELAC: ZAMENITE SE NAIZMENIČNIM ULOGAMA

Vi ste istraživač i verovatno ste otvoreni za ideju sado-mazo igranja uloga (ako to već niste uneli u svoj ljubavni život). Bez obzira da li se odlučite za ulaganje u neka nova erotska pomagala ili samo za kreativnost, uživaćete u prilici da oslobodite svoju divlju stranu. Uz pristanak voljene osobe, naravno.

JARAC: NAPRAVITE LISTU LJUBAVNIH CILJEVA

Dajete sve od sebe. Napravite listu ljubavnih iskustava sa voljenom osobom i ovo će vam dati vašu ljubavnu misiju koju ćete ostvariti štikliranjem ispunjenih zadataka.

VODOLIJA: ISTRAŽITE FANTAZIJE

Pripadate najneobuzdanijim znakovima, pa zašto noć ne biste posvetili eksperimentisanju? Radoznali ste i voleli biste da delite fantaziju sa svojim partnerom i istražujete je.

RIBE: KORISTITE EROTSKU APLIKACIJU

Predstavnici ovog znaka su užasno inventivni i ništa vašu maštu neće pokrenuti više od ljubavne aplikacije. Bilo da ste raspoloženi da sa partnerom slušate ljubavne priče ili ih čitate naglas, definitivno ćete ceniti erotsku energiju i postaćete kreativni i (seksualno) aktivni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs