ASTRO PROGNOZA

Saznajte kakva budućnost vas čeka: EVO KAKO DAN ROĐENJA ODREĐUJE NAŠU SUDBUNU I KARAKTER!

U ponedeljak se rađaju emotivci, u petak zavodnici...

 

Zanimljivosti 14.02.2021. - 20:58h Autor: Stil/Atma.hr, Stil/Astroloo
Foto: Shutterstock

Svakim danom u nedelji vlada određena planeta i utiče na naše živote. Dan na koji ste rođeni u mnogome može da odredi sudbinu i karakter, a evo i kako:

 

Ponedeljak - uticaj Meseca

 

S obzirom da ovim danom vlada Mesec, osobe rođene u ponedeljak su uspešne, osećajne, pomalo plašljive i imaju razvijen majčinski ili očinski instinkt. 

 

Teže mirnom i stabilnom životu, ali sudbina često pred njih postavlja repreke, pa im je život dinamičniji nego što bi oni to želeli. Cene porodične vrednosti i maštaju u kući punoj dece i skladnom odnosu sa partnerom. 

 

Imaju razvijenu maštu, te usled problema beže u snove i romantiku. Česte promene raspoloženja su nešto što ih prati celog života. Intuicija je izražena. 

Utorak - uticaj Marsa

 

Osobe rođene u utorak su dinamične, borbene, dovitljive i snažne. U nekim situacijama umeju da pokažu i "zube". Ne daju na ono što je njihovo i jasno znaju šta žele od života.

 

Samouvereni su i ako njih pitate, u životu je sve moguće postići, samo ukoliko se dovoljno potrudite. Ovim pravilom se vode kroz ceo život. Nikada ne miruju i žive za izazove i avanture.

 

Sreda - uticaj Merkura

 

Merkur utiče da osobe rođene u sredu budu dobri govornici i odlični u bilo kom medijskom poslu. Žele život da ispune uzbuđenjem i avanturom. Njih miran život zamra, a inerciju ne posnose. 

 

S druge strane, vrlo su nestrpljivi i imaju kratak fitilj. Imaju previše želja, pa su često nezadovoljni jer ne mogu da postignu sve što zamisle. Porodica i partner pored njih mogu biti nezadovoljni, jer ove osobe često svoje želje i potrebe stavljaju ispred svih ostalih.

 

3 horoskopska znaka koji imaju moć da menjaju svet: Upornost ih gura napred, ni poteškoće ih ne mogu zaustaviti!

umetnički portret, Horoskop
foto: Shutterstock

Četvrtak - uticaj Jupitera

 

Za osobe rođene u četvrtak, život je vrlo zabavan. Oni na sve situacije gledaju sa vedrije strane, pa su uvek dobro raspoloženi. Sve probleme rešavaju temepljno, na filozofski način. 

 

Velikodušni su, odlučni, ali i čvrsto stoje na zemlji. Znaju šta žele, ali se ne zanose i znaju koliko mogu da ostvare. 

 

Deluju pozitivno i poučno na svoju okolinu, često osvajaju velike simpatije i postaju veoma popularni ili omiljeni u društvu.

 

Petak - uticaj Venere

 

Estetika, dobar stil i prefinjen ukus, ove reči bi najbolje opisale osobe rođene u petak. One uvek nastoje da izgledaju lepo i privlačno, pa uglavnom važe za vrlo atraktivne osobe. Na njihov šarm gotovo niko ne ostaje imun.

 

Vole putovanja, različite zabave i odmor. Osnovna lekcija koju treba da nauče o životu je da se do važnih ciljeva dolazi postupno, strpljivo i sa ulaganjem velike energije.

 

Mana im je jer lako odustaju od zacrtanih ciljeva.

 

8 najmoćnijih astro kombinacija: Ovim parovima je suđeno da zauvek ostanu zajedno!

Horoskop, umetnički portret
foto: Shutterstock

Subota - uticaj Saturna

 

Osobe rođene u subotu su racionalne, praktične, upirne i vrlo smirene. Vrlo su odlučne, a na okoliko deluju autoratitivno. Vole miran način života i uživaju kada je u svakom aspektu života sve sređeno "pod konac". Insistiraju na tome da u životu sve bude jasno definisano, određeno i organizovano.

 

U životu ih najviše pogađaju laži i nepravda.

 

Nedelja - uticaj Sunca

 

Osobe koje su rođene ovog dana poseduju ogroman entuzijazam, izraženu potrebu za dominacijom i skreću veliku pažnju na sebe ili na svoja dela. Uporni su i nastoje da ostvare sve što zacrtaju.

 

Vole da se takmiče, ali i pobeđuju. Poraze teško  podnose, pa zato konstantno rade na sebi i trude se da budu bolji svakim novim danom. Uživaju u komplimentina i divljenju okoline. 

 

Obično žive i rade van standardnih normi i odupiru se autoritetima.

 

(Stil.kurir.rs)

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...