SAVRŠEN PAR

8 najmoćnijih astro kombinacija: Ovim parovima je suđeno da zauvek ostanu zajedno!

Evo šta kažu astrolozi

Zanimljivosti
13:54h Autor:
8 najmoćnijih astro kombinacija: Ovim parovima je suđeno da zauvek ostanu zajedno!
Foto: Shuterstock

Veza zasnovana na strasti je često u početku idealna, ali i brzo "pukne". Da bi veza bila jaka i stabilna potrebni su i drugi elemenati. Astrolozi otkrivaju koji znakovi imaju najveću šansu da osatnu zauvek zajedno.

U astrologiji se srodni znaci zodijaka tradicionalno smatraju kompatibilnim. Dakle, zemlajni znakovi (Jarac, Bik, Devica) su kompatibilni sa znakovima zemljanog ili vodenog elementa (Rak, Škorpija, Ribe). Vatreni znakovi (Ovan, Lav, Strelac) dobro se slažu jedni sa drugima, kao i sa vazdušnim znakovima (Vaga, Vodolija, Blizanci).

Astrolozi izdavaju parove među kojima vlada najjača hemija:

Ovan i Škorpija

Mars vlada i jednim i drugim znakom, pa je često ovaj odnos pun strasti i dubokih emocija. Jedno drugome će uvek čuvati leđa i biti podrška do kraja života.

Vaga i Ribe

Kada Ribe, koje su uglavnom sanjari upoznaju Vagu koja je u svakoj situaciji realna, nastaje idealna romansa. Ovo je možda i najidealnija kombinacija. Oni nesuglasice brzo rešavaju i uvek su ti jedan za drugog.

Lav i Bik

Između Lava i Bika razviće se jaka i sentimentalna veza. Lav, kojim vlada Sunce, žudi za divljenjem, dok Bik, kojim vlada Venera, samo želi lagodan život. Lavovi vole senzualnost Bika, dok će Biku laskati želja Lava da im ugodi u svemu.

Strelac i Devica

Ovi znakovi se međusobno uravnotežuju, ali istovremeno mogu izluđivati jedan drugog. Strelac je opušten i sklon avanturama, dok je Devica po prirodi suzdržana, što pravi idealan balans u vezi i dinamičan odnos.

Jarac i Vodolija

Saturn vlada ovim znakovim i čini ovu vezu neraskidivom. Strast među njima je na vrhuncu, a seks im je jako bitan.

Jarac je tradicionalista i poštuje pravila i granice, očekujući da i drugi to učine. Vodolija je buntovnik koji mrzi granice i uvek pokušava da ih probije. Zajedno se savršeno nadovezuju.

Rak i Blizanci

Rak je podložan promenama raspoloženja i od sreće do depresije može da pređe za nekoliko sekundi, a Blizanci su tu da im pomognu u teškim trenucima. U ovoj vezi, Blizanci će se davati više, ali i m to ne pada teško.

Vodolija i Škorpija

Ovo su dva znaka koja vole da istražuju zabranjeno voće i razgovaraju o stvarima o kojima je mnogima čak i neprijatno da razmišljaju. Lako će zaintrigirati jedno drugo, a to će dovesti do neraskidive veze pune strasti.

Ovan i Rak

Ovan voli da se bude heroj u vezi, a Raku je potrebna zaštita i spas. Ovo se posebno odnosi na parove - muškarac Ovan i žena Rak. Ona će biti ta kojoj je stalno potrebna pomoć, jer često izgleda prilično ranjivo, a on će je rado iznova osvajati i priskočiti joj u pomoć kad god treba.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs