NUMEROLOG OTKRIVA

11.01.2021. je najmoćniji dan u godini: Danas se sve želje ostvaruju, a naročito srećan će biti za ove znakove!

Numerolog Lora Braun otkriva kojim znakovima se smeši neviđena sreća

Zanimljivosti
Autor:
11.01.2021. je najmoćniji dan u godini: Danas se sve želje ostvaruju, a naročito srećan će biti za ove znakove!
Foto: Shutterstock

U kalendaru sreće za 2021. godine posebno zaokružite ovaj datum, jer zahvaljujući nizu brojeva donosi mogućnost za ostvarivanje svih želja.

Niz od četiti jedinice donosi pozitivnu energiju, a numerolozi ovaj dan opisuju kao jedan od najmoćnijih u godini. Sledeći jednako moćan dan biće 11.11..

U numerologiji broj 1 predstavlja nezavinsost i veru u sebe, kao i energiju novog početka. Ovaj datum predstavlja kraj svih negativnih dešavanja i početak mnogo lepšeg perioda za sve horoskopske znakove.

Ovaj dan je idealan za započinjanje novih poslova, novih poglavlja u privatnom ili ljubavnom životu. Sve što danas odlučite da uradite, ićiće vam od ruke. Ukoliko imate nerazjašnjene konflikte sa bliskim osobama, odličan je dan za rešavanje svih nesuglasica.

"11. januar ima vrlo visoku frekvenciju koja pojačava i najsitnije korake koje preduzimamo i daje nam snagu da ostvarimo sve planove. Nakon ovog datuma, sledi jedan miran i period u kojem nas očekuju velike prilike za npredak", kaže numerolog Lora Braun.

"Pojačana energija broja jedan traži od nas da verujemo sebi, sledimo svoja srca i otkrijemo novi životni put", dodala je ona.

Iako će ovaj astrološki period pozitivno uticati na sve znakove, posebno srećan će biti za Vodolije i Lavove i Device. Zvezde su njima posebno naklonjene, a savet numerologa je da iskorste maksimalno svaku priliku.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs