MOĆ POZITIVNIH MISLI

Moćne mantre koje će 2021. učiniti najboljom godinom do sad: Izgovarajte ih svakog dana i privući ćete sreću kao magnet!

Kakve su nam misli, takav će nam biti i život. Neka ove dve mantre budu vodilje za 2021. godinu...

Zanimljivosti
Autor:
Moćne mantre koje će 2021. učiniti najboljom godinom do sad: Izgovarajte ih svakog dana i privući ćete sreću kao magnet!
Foto: Shutterstock

Način na koji se ponašate kada se nađete u nepredviđenim okolnostima određuje da li ćete biti heroj ili žrtva sopstvenog života.

Odluka da budete heroj svog života znači postavljati tačna pitanja i pronalaziti rešenja, a ne sažaljevati sebe ili kriviti nekoga drugog. Ova mantre će vas podsetitida izbor zavisi samo od vas. Sreća, uspeh i blagostanje, sve je u našim rukama, piše Lovesensa.rs

Sa ovim mantrama započnite svako jutro i gledajte kako vam se pogled na svet, a na kraju i sam život promeniti nabolje:

1. Tražiću i videti lepotu svuda oko mene

Tako je važno prepoznati lepotu. Srećom, svuda je oko nas. Postoji estetska lepota ljudi, arhitekture, umetnosti i prirode. Postoji i lepota u ljudskom ponašanju, snazi pa čak i slabosti. Kada vežbamo oči da vide lepotu, treba da naučimo razliku između gledanja i viđenja. Zapravo, kada posmatramo otvorenim umom, možemo čak i u najružnijim i najnezgodnijim stvarima pronaći lepotu.

2. Dopustiću da mi se dogode dobre stvari i da mi pristigne obilje

Ako ostanemo otvoreni, svemir je pun energije koja samo čeka da proteče kroz nas. Sve što treba da učinimo jeste da budemo duhovno otvoreni. Što se više otvorimo pozitivnoj energiji i duhovnom obilju, to ćemo biti srećniji. Izreka, kako zračimo, tako i privlačimo se mnogo puta pokazala istinitom.

3. Baviću se isključivo mislima i emocijama koje mi pomažu da se razvijam

Ne možemo duhovno da rastemo ako dopustimo sebi da zaglavimo sa neproduktivnim mislima i emocijama. Ovu mantru treba da ponavljamo kako bismo se podsetili da se posvetimo prepoznavanju negativnih misli i osećaja i da se fokusiramo na pozitivna osećanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs