Izjava godine

Živa Barbika opet šokira: Estetski degenerici su rezultat mešanja etničkih grupa! (FOTO)

Valerija Lukjanova, koja se transformisala u živu Barbiku je izjavila da su žene primorane na operacije jer se etničke grupe mešaju i dolazi do degeneracije u izgledu
Zanimljivosti
19:08h Autor:
Živa Barbika opet šokira: Estetski degenerici su rezultat mešanja etničkih grupa! (FOTO)
Foto: Facebook/ Valerija Lukjanova
1 / 13 Foto: Facebook/ Valerija Lukjanova

Ukrajinka Valerija Lukjanova (28), koja je svoje telo transformisala tako da skoro u potpunosti izgleda kao živa Barbika, izjavila je da je prestala da jede hranu, te da se pridružila trendu "disača", koji veruju da su vazduh i sunčeva svetlost sasvim dovoljni za život.

Od nedavno je postala internet senzacija

, o njoj se govorilo da do izgleda Barbi lutke dolazi fotošopom ili plastičnim operacijama, ali možda je tajna njenog neverovatno uskog struka u tome što ne konzumira hranu niti piće, pa čak ni vodu.

Inače, ovo nije prvi put da je "živa lutka" izjavila nešto neobično. Naime, ranije je tvrdila da je ona "duhovni vođa" i da može da komunicira sa vanzemaljcima putem svetlosti. Ona takođe veruje da može da putuje kroz vreme, kao i da je doživela iskustvo izlaska iz sopstvenog tela.

Kontroverzna Ukrajinka smatra da je ona sa druge planete - moguće da je sa Venere, ali nije sigurna. Međutim, sigurna je da nije ljudsko biće i priznaje da je išla kod psihijatra zbog glasova koje čuje u glavi. Osim što se bavi pravljenjem imidža Barbike na društvenim mrežama, ona radi u operi, i živi za mužem, koji se bavi građevinom i radi kao njen menadžer.

Čini se ipak da joj je i mozak počeo poprimati funkcije prave Barbike, odnosno, ima ga sve manje. Naime, sada se u intervjuu okomila na brakove ljudi različitih etničkih grupa ili boja kože, nazvavši ih "estetskim degenericima".

"Na primer, Rus oženi Jermenku, dobiju dete, slatku devojčicu, samo što ona ima nos na tatu. Etničke grupe se mešaju i dolazi do degeneracije, a tako nije nekad bilo", rekla je Barbi i ostala živa.

"Setite se samo koliko je prekrasnih žena bilo u 50-im i 60-im godinama prošlog veka, a da nisu išle ni na jednu operaciju. A sada, zahvaljujući degeneraciji, imamo ovo. Volim ovaj svoj nordijski izgled. Imam belu kožu. Ja sam nordijski tip, možda imam malo istočnobaltičkog u sebi, ali najbliže sam nordijskom tipu", rekla je Valerija.

I još jedan šokantna činjenica o Lukijanovoj - rođena je u siromašnom gradiću blizu Moldavije, gde su žene odgajane u tradicionalnom duhu da se udaju i imaju decu, ili čak da postanu "naručene" mlade. Lukijanova je izgleda svoju nezavisnost i slavu doživela kao da je "iznad" svojih predaka.

Nju odbija ideja da jednog dana ima decu. A, ipak, kaže da je protiv feminizma.

A kako izgleda Valerija možete da pogledate u galeriji ispod teksta:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs