PROČITAJTE PAŽLJIVO

Mantra za privlačenje novca: Izgovarajte ovu rečenicu i živećete u izobilju i bogatstvu!

Život će vam se potpuno promeniti...

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Kada kažemo mantra obično pomislimo na neku rečenicu koju treba ponavljati u nedogled i novac će se čarobno pojaviti u našem životu. Ovde nije reč o tome. Nije potrebno ponavljati određene reči, već promeniti način razmišljanja i pogled na svet. 

 

Mantra nije čarobni štapić koji ispunjava sve naše želje, ali ukoliko misli usmerite ka dobrim stvarima i u svemu vidite pozitivne strane, lepe stvari će početi da se događaju, a samim tim stići će i novac i sve što ste oduvek želeli.

 

Mi smo tvorci sopstvenog života, a bez pozitivni misli nema ni dobrog života, a to je toliko puta i dokazano.

 

Ovaj nači razmišljanja će vam pomoći da prebrodite teške trenutke, natera vas da stvarnost gledate iz drugog ugla i započnete život o kakvom ste uvek sanjali.

Imam dovoljno svega

 

Budite zahvalni za ono što trenutno posedujete i držite se čvrsto želje da uspete i budete materijalno stabilniji. Prihvatanje bogatstva koje se nalazi oko vas, budi uspavano bogatstvo u vama.

 

Ako konstantno osećate bogatstvo, stvari će vam sigurno same dolaziti. Bogatstvo dolazi samo onima koji su zahvalni za sve ono što imaju u sadašnjem trenutku. Ponavljajte sebi često: "Imam dovoljno svega"

 

To je univerzalni zakon. I bogatstvo i oskudica su unutrašnja stanja koja se manifestuju u vidu vaše stvarnosti. Darujte ono što nemate da biste to dobili.

 

(stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...