žIVOT U HAREMU

Slomio je čašu i svojom krvlju napisao da me voli: Zaljubila sam se i pristala da živim u haremu čekajući da mi dođe!

Kad se Džil zaljubila u šeika nije ni bila svesna u šta se upetljala....

Zanimljivosti
Autor:
Slomio je čašu i svojom krvlju napisao da me voli: Zaljubila sam se i pristala da živim u haremu čekajući da mi dođe!
Foto: Profimedia

Haremi saudijskih šeika uvek su privlačili pažnju javnosti. No, što se o tamo događa uvek je bila misterija koji je pomalo razjasnila knjiga 60-godišnje Džil Dot koju je objavila 2017. godine, ali ona je i nedavno otkrila nove detalje u dugoočekivanom podkastu.

Danas je možda poznatija kao uspešna poslovna žena i osnivač modnog brenda Roksi, ali tokom osamdesetih bila je jedna od devojaka u haremu saudijskog šeika i trgovca oružjem Adnana Kašogdžija.

Dot je upoznala Kašogdžija na jednoj zabavi u Parizu kad je imala 21 godinu. On joj je prišao i zamolio je za ples. U tom trenutku ona nije znala s kim pleše, saznala je to tek kasnije. U to vreme Kašogdži je imao četiri milijarde dolara i mnogi su verovali da je tada bio najbogatiji čovek na svetu. Poznati Saudijac bio je najpoznatiji trgovac oružjem koji je sarađivao s brojnim zemljama, proizvođačima oružja, ali i privatnim klijentima iz celog sveta.

Dot je u trenutku kad ga je upoznala radila kao model. Nju je zaintrigirao njegov ekscentričan način da privuče njenu pažnju, naročito trenutak kad je slomio čašu šampanjca kad su zaplesali. Nakon što su seli, svojom krvlju napisao je na njenu ruku "volim te".

"Nisam imala pojma ko je on, ali mi se jako sviđao," ispričala je.

foto: Profimedia

U trenutku kad su se upoznali, Kašogdži je već bio oženjen i otac petero deco, ali imao je pravo na 11 žena ''za zadovoljstvo''. Jedna od njih ubrzo je postala i ona. Živela je u njegovim odajama u Saudijskoj Arabiji i čekala da dođe na red za seksualni odnos s bogatašem. Uživali su u zajedničkim večerama, a vodio ju je i na najluksuznije zabave.

"Zaključali bismo se u sobu i danima vodili ljubav, jeli, kuvar nam je donosio hranu, uzimali bismo kokain i spavali kad god smo želeli," ispričala je Džil pre par godina za Independent, a ove godine otkrila je i prethodno nepoznate detalje.

Pre nego što su uopšte stupili u vezu, potpisala je s njim petogodišnji ugovor. U njemu je stajalo da će se on pobrinuti za nju u apsolutno svim aspektima, ali ona će mu morati biti na raspolaganju 24/7.

Prihvatila je to i u samom početku nije bila ljubomorna na druge žene u haremu, ali nakon što joj je dijagnostikovana anksioznost takav život joj je počeo biti odbojan. Nakon što je videla na ruci druge žene identičan prsten kakav je i ona imala, shvatila je da to nije život s milijarderom kakav je sanjala.

"Raskinuli smo ubrzo nakon toga i uglavnom sam osećala olakšanje jer sam shvatila da je trčanje za srećom kroz novac kao da trčim za svojom senkom," kazala je.

Svoje iskustvo objavila je u knjizi "Cena ljubavi: Hrabro putovanje za pronalaženje ljubavi" 2017. godine. Nakon života u haremu sasvim je promenila život. Udala se i rodila troje dece.

"Nikad nisam smatrala da sam ku***, a i dalje to ne mislim o sebi," kaže ona. Njen ljubavnik, kontroverzni Adnan Kašagdži preminuo je nekoliko dana nakon objavljivanja njene knjige.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs