ASTROLOGIJA

Najmoćniji astro period počinje večeras: Evo kakve promene mlad Mesec donosi svakom znaku ponaosob!

Mlad Mesec simbolizuje novi lunarni ciklus i podstiče nas da ostavimo iza sebe sve staro, loše i nepovoljno, a približi nas jednom novom početku i podstakne nas da iskoristimo lične potencijale

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Mlad Mesec doosi značajne prilike, a na vama je da ih iskoristite najbolje što možete. Ovaj astro period će najznačajniji biti za Ovna, Vagu, Jarca i Raka, posebno ako su rođeni u poslednjoj dekadi.

 

S obzirom da se ovaj mlad Mesec poklapa sa retrogradnim Merskurom, budite obazrivi i pametno povlačite poteze. 

 

Evo kako će uticati na svaki znak pojedinačno:

 

Ovan 

 

Kod Ovnova su partnerski odnosi na ispitu, pregovori ili dogovori će biti aktivni, kako postojeći tako i oni koji se tiču budućnosti. Partnerski odnosi sada trebaju da se usklade, pa ako ne postoji harmonija, vi se potrudite da je postignete. Mnogi Ovnovi su u povoljnom periodu. Ako se potrudite, postoji mogućnost da napredujete na poslu i postignete značajne rezultate.

 

Bik

 

Bikovi bi trebali da povedu računa o ishrani. Ukoliko planirate da smršate, ovaj period je najpovoljniji. 

 

Sada su dobri trenuci da se razrade neke poslovne taktke, da biste bili uspešniji na poslu. Vrlo dobar je period za sve vrste planiranja i razmišljanja pa to i uradite. Bitno je da napravite balans između planova i onoga što radite.

 

Blizanci 

 

Blizancima će ovaj mladi Mesec uću u 5 polje koje je zaduženo za ljubav, decu i sport. Sada može biti naglašena ljubav, romantika, strast pa se možete prepustiti uživanju. Mnogi Blizanci imaju želju da ostvare svoje planove. Veliko samopouzdanje je prisutno kod većine, dok pojedince muči pitanje: “Jesam li na ispravnom putu?“. Mlad Mesec vam daje priliku da pronađete taj pravi put. Odvažite se da krenete urealizaciju davno zacrtanih planova, jer je period i više nego povoljan.

Rak

 

Okrenite se porodici i bliskim ljudima. Mnogi Rakovi mogu biti ranjivi, osećajni i težiti da zadovolje svoje potrebe. Mnogi sada mogu da osnuju svoju bračnu zajednicu ili da uđu u ozbiljnu vezu. Budite oprezni u saobraćaju i napravite ravnotežu između porodice i posla. To vam, svakako, može doneti samo korist.

 

Lav

 

Lavovima je bitna komunikacija, učenje, dogovori, pregovori. Moguće je da ćete napredovati na poslu, ali i steći neke nove prijatelje. Dobro je vreme za novi način razmišljanja i komunikacije ili završavanje nekih papira. Sve vrste komunikacije sa komšijama, rođacima, braćom, sestrama, odlično će vam ići i to će vam pomoći da se napunite pozitivnom energijom. Optimizam će vam pratiti na svakom koraku.

 

Devica

 

Unapređenje ili povišica su sve izvesniji. Ovaj mlad Mesec naročito utiče na finansije i donosi boljitak. Pravo je vreme za uživanje.

 

Vaga

 

Ako imate neke neraščišćene odnose, u narednim danima će se sve razrešiti. Kako ste dobar diplomata i imate urođen gen za harmoniju, uspećete da prevaziđete sve što vas je do sad mučilo. Ukoliko planirate promenu imidža, pravo je vreme jer su vam zvezde naklonjene.

 

Potrudite se da uspostavite balans između vas i partnera, a to možete samo ako budete osećajni.

 

Škorpija

 

Ovaj mlad Mesec se zadržava u vašem dvanaestom polju, što će vas usmeravati na empatiju, svest o drugima i na duhovni put. Pojedine Škorpije se mogu i povući u samoću, sve dobro preispitati i nešto novo isplanirati. Pojedine Škorpije mogu tragati za emotivnim mirom i harmonijom u duši. Kako je ovo osetljiv period, onda je najbolje da se osamite i ugodite sebi.

Strelac

 

Sada je bitno da uspostavite kontakte, kako u društvenom tako i profesionalnom polju. Vreme je da se usmerite na druge osobe, a ne samo na sebe pa bi bilo dobro da tu napravite balans. Vrlo su naglašeni intimni odnosi, emocije, davanje i primanje ljubavi pa će tu i biti fokus.

 

Jarac

 

Moguće je da ćete obnoviti neke poslove ili pokrenuti nešto novo u karijeri. Bitno je da pokažete samopoštovanje i da zauzmete čvrst stav. S obzirom da će biti dosta obaveza, a vi zauzeti, trebalo bi da uspostavite balans između karijere i ličnog života. 

 

Vodolija

 

Prisutna je nervoza, pa zato dobro razmislite pre nego što se upustite u velike poslovne poduhvate ili nešto izgovorite. Kod pojedinih Vodolija postoji mogućnost da dođe do rasprava. Muče vas finansije.

 

Ribe 

 

Mnoge Ribe će postati empatične. Sa partnerom ćete osetiti neku novu emociju i još više se povezati.

 

Sada je povoljan period za podizanje kredita i pozajmice. Izbegavajte konflikte, jer možete kasniej zažaliti zbog izgovorenih reči.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...