FENOMEN

Ima 7 godina, a već je milionerka: Jednom objavom na Instagramu zaradi više nego neko za čitavu godinu! (FOTO)

Ova deca su zaradila toliko novca da više nikad u životu ne moraju da rade 

Zanimljivosti 09.10.2020. - 13:06h Autor: stil/magazin.novosti
Foto: Printscreen Instagram / everleighrose

Mini influenseri, kako ih često nazivaju su sve popularniji, a dok psiholozi istražuju ovaj fenomen, njihovo bogatstvo samo raste. 

 

Ova deca samo jednom objavom na instagramu zarade više nego neko za čitavu godinu. 

 

Među decom koja su popularna na instagramu našla se i devojčica Everlaj Rouz Sutas koja je sa samo 7 godina već milionerka. Njen profil vodi njena majka, koja je modna blogerka i fotograf iz Los Anđelesa. Everlaj ma 5.1 miliona pratilaca, a ima i svoj Jutjub kanal. Ona po objavi zaradi između 5 i 15 hiljada evra, što je skoro milion i osamsto hiljada dinara.

 

Za njom ne zaostaju ni ovi mališani. Ovo su najplaćenije mini zvezda instagrama:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Everleigh Rose (@everleighrose) on

2. Eli Lajvli MekBrum - @elle

 

Četvorogodišnja Eli Lajvli MekBrum, ćerka kanadske glumice Ketrin Paiz i američkog košarkaša Austina MekBruma, druga je na listi "Belle Baby", a zarađuje između 5 i 10 hiljada evra po objavi. Ima pet miliona pratilaca i prosečno milion lajkova. Eli se često slika sa svojom sestrom, jednogodišnjom Alajom, koja je na petom mestu ove liste i bratom Stilom, koji ima tek tri meseca, a već je skupio milion pratilaca.

 

Osim što pozira sa bratom i sestrom, pomaže i u oglašavanju brenda pića svojih roditelja. Nedavno je počela da deli i plesne veštine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Lively McBroom (@elle) on

3. Porodica Štaufer - @kcstauffer

 

Slatke bliznakinje Ema i Mila Štaufer, petogodišnjakinje iz Arizone, zvezde su Instagram profila njihove majke Keti Štaufer, a procenjuje se da zarađuju od 5 do 10 hiljada evra po sponzorisanoj objavi. Kejti, koja je udata za Čarlsa, pokrenula je stranicu nekoliko godina pre nego što su se devojčice rodile, ali sada je poznata zbog kreativnih fotografija Mile i Eme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stauffer Family (@kcstauffer) on

v

4. Tejtum i Oklej Fišer - @taytumandoakley

 

Četvorogodišnje bliznakinje Tejtum i Oklej krenule su stopama svojih roditelja, jutjub zvezda Medison Bontempo i Kilera Fišera. Ovaj dvojac može da zaradi između 3 i 5 hiljada evra po objavi. Imaju 3,1 miliona pratilaca i prosečno 187.590 lajkova po objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TAYTUM & OAKLEY FISHER (@taytumandoakley) on

5. Alaja Mari McekBrom - @alaiamcbroom

 

Sestra druge na listi, Eli, ima svoj profil na Instagramu sa 2,8 miliona pratilaca. Procenjuje se da po objavi može da zaradi od 1.500 do 5.000 evra i privlači prosečno 722.359 lajkova, što je podstaknuto popularnim jutjub kanalom njenih roditelja ACE Family. Profil na Instagramu dobila je već dve nedelje nakon rođenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maybe if I pretend to be sleeping I’ll get away with no car seat 🙈

A post shared by Alaïa Marie McBroom (@alaiamcbroom) on

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...