Astro prognoza

Kakva jesen očekuje Bikove otkriva najpoznatiji astrolog: Ako uradite samo jednu stvar, preokrenućete sudbinu na bolje!

Jesen 2020. godine za Bikove biće uspešna, ako obrate pažnju na ovo

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop Bik će ove jeseni dobro razmisliti i preispitati sve svoje poglede na život. Ova analiza će Bikovima pomoći da postignu lični uspeh.

Na šta da obrate posebnu pažnju?

Prvo, prihvatite sebe sa svim svojim manama. Drugo, radujte se svojim uspesima. Treće, napravite plan za život. Sve ovo će vam pomoći da stignete do svog cilja.

Krajem septembra otvoriće se energetski portal koji će Bikovima dati snagu i veru u sebe.

Bik koji ima porodicu, biće opušten i smiren, a sve brige će gurnuti u pozadinu. To ne znači da je ovo vreme nije vreme strasti i romantike. Ipak, jesen je više za nežnost i lepotu. Oženjeni/udati Bikovi će uživati sa svojim partnerom.

Slobodni Bikovi će biti zauzeti sobom, pa neće imati vremena za velike ljubavi. Međutim, biće poželjno da Bik razmotri dobro kakvog partnera želi pored sebe. Tada se možda takva osoba i pojavi na horizontu. Finansije i novac

U finansijskoj sferi Bik će biti uspešan. Bikovi će uživati u svome radu i komunikaciji sa kolegama, a razmisliće i o dodatnom prihodu. Čak i ako vam se čini banalnim ovaj predlog - dopustite sreći da uđe u vaš život. Radite više i trudite se da što više vremena posvetite poslu i uspeh će doći.

Ove jeseni Bikovi će novac trošiti na popravke i obnovu kućnog prostora. Bikovi će želeti da stvore sebi udobnost u kući. Zbog toga će hteti da renovira svoj životni prostor. Ne treba da žali za novcem: ako ga troši iz srca i bez žaljenja, novac će se brzo vratiti.

Zdravlje

Zdravlje je večna briga Bika, a posebno žena u ovom znaku. Ali jesen 2020. godine, Bikove će okrenuti ka novoj filozofiji koja će im poboljšati i zdravlje. Pošto vrućina negativno utiče na Bikove, svoj procvat oni će doživeti tek na jesen. Njima hladnoća daje živahnost i energiju. Savet za Bikove je da im noge uvek budu suve i tople, a glava puna pozitivnih misli.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...