počela vladavina device

Iskrena i hrabra: Evo zašto svako u životu treba da ima ženu Devicu za prijatelja!

Na osobe rođene u ovom znaku uvek možemo da se oslonimo, a saznajte zašto ih još volimo

Zanimljivosti 24.08.2020. - 11:51h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Počela je vladavina Device i trajaće do 23. septembra. Devica je šesti znak zodijaka. Ženski je i zemljani, te po svojoj prirodi treba da bude racionalna i borbena.

 

Element Device je zemlja, te se osobe rođene u ovom horoskopskom znaku uglavnom bave konkretnim stvarima, koje mogu da iskoriste u praksi.

 

Realistične su i veruju isključivo svojim osećajima i logici promišljanja u analitičkom procesu obrade podataka, a svakom problemu pristupaju vrlo studiozno, pa čak i kada su u pitanju jednostavne svakodnevne aktivnosti poput kupovine. Njima se nikada neće dogoditi da ih neko nagovori da potroše  novac na nešto što im nije potrebno ili što na nekom drugom mestu, mogu naći jeftinije.

 

One čak ni neke činjenice ne uzimaju zdravo za gotovo, a da prethodno ne provere, osim ako nisu iznete od strane autoriteta kome veruju, a takvih je zaista malo jer Device su po svojoj prirodi skeptične, a njihov urođeni perfekcionizam tera ih na to da uvek najveću pažnju poklanjaju detaljima.


Devica je znak koji ništa ne prepušta slučaju. Voli da drži sve pod kontrolom i da se o svemu pita. Mnogo analizira, mnogo razmišlja, da bi sebe mogla da zaštiti. Oprezna je na poslu i zato može biti uspešna.


Device vole red, a u to ćete se uveriti kada kročite u njihov dom jer tamo sve zna svoje mesto i svrhu. Prirodno su sklone minimalističkom pristupu, nameštaj im je praktičan, uz neupadljiv enterijer, gotovo je nemoguće da vam nešto “bode oči” ili iskače iz celine.

 

To svakako ne znači da nisu maštovite i zanimljive osobe, već ukazuje na njihovu potrebu za jednostavnim i praktičnim okruženjem gde im je sve ono što im treba zapravo pri ruci.


Postoje žene, koje se, eto, ničega više ne plaše...

foto: Shutterstock

Red im daje smisao, stoga će pomno paziti da je sve čisto i uredno, a to očekuju i od drugih. 

 

Svestrane su, naglašenog istraživačkog duha koji će se uhvatiti u koštac sa zahtevnim i složenim (a drugima obično dosadnim) poslovima koji zahtevaju preciznost, tačnost i koncentraciju.

 

Njihov smisao za red neke fascinira, druge pak uglavnom iritira, jer Devica je majstor ponavljanja, najviše stoga što je (a to će vam reći svaka od njih), ponavljanje najbolji put ka usavršavanju.

Veoma iskrena

 

Žena Devica je uvek iskrena i sve što misli kaže. Sa njom uvek znate na čemu ste! Otvorena je kako u vezi, tako i u odnosima sa drugim ljudima. 

 

Čak iako joj se neko ne dopada, neće se ustručavati da otvoreno to stavi do znanja toj osobi. Tako otvoreno pokazuje i naklonost prema osobama čije društvo joj prija. Od žene Device nikada nećete čuti da ogovara i tračari. To jednostavno nije njen stil.

 

Ništa ne zaboravlja, čak ni najsitnije detalje

 

Ako ste mislili da će žena Devica zaboraviti neki važan datum, grdn oste se prevarili. Ona pamti rođendane i godišnjice dragim ljudima.

 

Takođe, pamti i svaku informaciju koja joj izgleda bitna.

 

Puna je ideja

 

Devica važi za velikog mislioca, te je uvek zaokupljena svojim mislima, šireći svoje vidike. Maštovita je, kreativna i puna ideja! Sve to savršeno prezentuje kroz svoje planove.

 

Ako imate ženu Devicu za prijatelja, poslušajte njen savet i njenu ideju sprovedite u delo jer će vam sigurno pomoći.

foto: Shutterstock

Pravi prijatelj

 

Žena Devica je plemenita, čiste i tople duše, a njena pozitivna energija i harizma će vas oboriti s nogu. 

 

S obzirom na to da je pozitivna osoba i dobar i iskren prijatelj, ženu Devicu svi vole!  Njoj uvek možete verovati jer vas neće razočarati. 

 

Zanimljivo je da su ženi Devici najviše prijatelji muškarci i to oni koji nisu mogli da je osvoje kao partnerku.

foto: Shutterstock

Veoma je organizovana

 

Ona je odgovorna i organizovana! Žena Devica jednostavno neće dozvoliti da je nešto iznenadi, te dočeka nespremnu. Stoga, za svaki događaj ranije kreće u pripremu.

 

Retko pravi greške jer je disciplinovana i voli da sve konce drži u svojim rukama.

 

Taktična

 

Malo je ljudi koji mogu da se pohvale da su taktični, a Devica je upravo takva.

 

Kada primeti nešto zna da će biti njeno jer uvek zna taktiku kojom će to realizivati. Uvek zna sebi da priušti ono što joj sve sviđa.


Hrabra

 

Možda će vam na prvi pogled delovati stidljiva i povučena, ali čim je malo bolje upoznate shvatićete da ste bili u zabludi.

 

Žena Devica je izuzetno hrabra, a nikad ne odustaje od svojih ciljeva.  Ona je u stanju da se bori kao lavica i na tom putu je ništa ne može zaustaviti.

 

Ako mislite da vam Devica nesto ne sme reći , varate se!

 

Šta nam donosi retrogradni Uran u avgustu: Spremite se!

 

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...