Uštedite i zabavite se

Spasite staru, pocepanu i flekavu obuću, popravite otpale flekice: Supertrikovi koje ćete obožavati! (VIDEO)

Uštedećete gomilu novca, a pritom ćete uživati

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Facebook / 5-Minute Crafts

Svi imamo bar jedan par obuće koji smo dugo nosili, ali je vremenom propao. Ipak, iako smo ga nosili godinama, kad se jednom vežemo, učinili bismo sve da ga spasimo i ponovo nosimo.

Uz sjajne trikove, čak je i to moguće - spasićete omiljeni par obuće bez obzira da li je pocepan, flekav ili jednostavno želite da ga pretvorite u nešto sasvim drugo i moderno, ako trenutno nemate novca da kupite takav novi komad.

 

Predstavljamo vam novi način kako da nosite espadrile koje su se pocepale na prstima, kako da podarite novi život platnenoj obući koja se isflekala i ne može da se opere, ili vam se dezen više ne sviđa, zatim kako da elegantne sandale koje vas žuljaju zbog krutog materijala pretvorite u ekstra udoban par obuće...

 

Tu je i odlična fora kako da same rešite problem otpalih flekica, kao i sjajan trik da vas nove japanke ne žuljaju, ali i još mnogo toga.

 

Pogledajte video, zasucite rukave i oduševićete se kad vidite koliko su ovi trikovi efikasni i koliko novca ćete uštedeti spasavanjem stare obuće!

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...