Anketa

Srećne 50-te: Čak 76 odsto žena se oseća najzadovoljnije, seksepilnije i vitalnije u ovom dobu!

Tri četvrtine žena oseća više samopouzdanja, prestaje da broji kalorije i ističe da su najzadovoljnije u vezama u pedesetim godinama života, pokazala je anketa
Zanimljivosti
05:10h Autor:
Srećne 50-te: Čak 76 odsto žena se oseća najzadovoljnije, seksepilnije i vitalnije u ovom dobu!
Foto: Ilustracija: Thinkstock

Čak tri četvrtine žena (76 odsto) oseća više samopouzdanja u svojim 50-tim godinama nego u 20-tim, pokazala je britanska anketa.

Trećina je u svojim pedesetima srećnija nego ikada svojim izgledom, dok se svaka sedma oseća vitalnije i seksipilnije nego ikada.

Istraživanje sprovedeno na ženama starim između 40 i 74 godine, pokazalo je da su žene u 50-tim prestale da broje kalorije i okrenule su se vežbanju da bi ostale u formi, pa 15 odsto njih oseća da zbog toga ima više energije.

Njih 45 odsto odreklo se dijeta kada su zašle u pedesete, a čak dve trećine provode manje vremena i troše manje novca na ličnu negu nakon što su napunile 50.

Međutim, žene u pedesetim godinama nisu naučile da samo vole svoje telo, već njih 55 odsto kaže da su sada najzadovoljnije u vezama. Takođe, dve trećine kažu da su finansijski najstabilnije, a četiri od deset kažu da im je život manje stresan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs