KOJA VAM JE NAJLEPŠA?

Njihova lepota oduzima dah: 7 najlepših latino diva svih vremena! (FOTO)

Nema tog muškarca koji bi ostao ravnodušan pred njihovom lepotom

Zanimljivosti
Autor:
Njihova lepota oduzima dah: 7 najlepših latino diva svih vremena! (FOTO)
Foto: Profimedia

Latino žene su poznate po svom temperamentu i dozi zavodljivosti koja im je zapisana u genima. Kada one uđu uprostoriju, ne postoji šansa da ih ne primetite.

Najpoznatija latino diva današnjice je definitovno Dženifer Lopez, ali istorija pamti i neke druge latino dame koje su plenile svojom lepotom. Mi izdvajamo 7 najlepših, novijei starije generacije.

Pored Džeifer, još jedna latino diva mlađe generacije pleni lepotom i šarmom gde god se pojavi. Pogađate, govorimo o Sofiji Vergari.

foto: Profimedia

Eva Longorija

Omalena Latinoamerikanka nedavno se ostvarila u ulozi majke, a sreću je pronašla u trećem braku sa direktorom "Televise" Hose Antoniom Bastonom. Eva Longorija već godinama važi za jednu od najatraktivnijih žena Holivuda, sa neverovatnom prirodnom lepotom i bombastičnim telom.

foto: Profimedia

Salma Hajek

Salma Hajek je možda i najpoznatija Latina, a dolazi nam iz Meksika. Upravo je ona tumačila rolu čuvene meksičke slikarke Fride Kalo u istoimenom filmu, čiji je lik verno predstavila.

foto: Profimedia

Rita Moreno

Ona pripada skupini legendarnih latino diva koje su otvorile put mnogim slavnim damama koje danas nose istu titulu.

foto: Profimedia

Dolores del Rio

Prva latinoamerička glumačka zvezda u Holivudu bila je Dolores del Rio. Rođena 1904. godine u Durangu, predivna Meksikanka holivudsku karijeru je počela da gradi u nemim filmovima, a smatra se i jednom od najvažnijih glumica Zlatnog doba meksičke kinematografije.

foto: Profimedia

Maria Feliks

Rame uz rame s Dolores stajala je i Maria Feliks. Jedna od najuticajnijih zvezda latinoameričke kinematografije 40-ih i 50-ih godina prošlog veka, a takođe nosi i laskavu titulu jedna od najljepših meksičkih glumica svih vremena.

Sonja Braga

Brazilku Soniu Bragam mlađe generacije najviše pamte po ulozi Samantine djevojke Marije u seriji "Seks i grad".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs