pročitajte

Evo koja 3 tipa prijateljice treba da čuvate kao oči u glavi, a od kojih treba da se klonite!

U nastavku saznajte koje prijateljice su uvek tu za vas, a koje treba da izbegavate

Zanimljivosti
Autor:
Evo koja 3 tipa prijateljice treba da čuvate kao oči u glavi, a od kojih treba da se klonite!
Foto: Shutterstock

Prijateljstvo je jedno od najvažnijih i najdragocenijih stvari na svetu za svakog čoveka. Ali, nisu sva prijateljstva jednako dobra i potrebna.

Mi vam donosimo tri tipa prijateljica koje treba da čuvate kao oči u glavi.

1. Najbolja prijateljica iz detinjstva prava je i dragocena, te takve osobe treba da čuvate pored sebe i negujete međusobni odnos.

Reč je o prijateljstvo koje neće uvenuti i kada se ne viđate jer vi iamte jaku povezanost. Uvek imate podršku, oslonac i razumevanje.

2. Inspirativna prijateljica vas čini boljom osobom i ujedno je vaš uzor. Neustrašiva je, predana i živi život punim plućima. Čak i ako nemate slične životne ciljeve, ona će vas u svakom trenutku inspirisati.

3. Navijačica je tip prijateljice koja zrači pozitivnom energijom. Ona uživa u svom životu i voli bliske ljude kojima je okružena. Budite sigurni da kad god vam treba neko ko će vas ohrabritii u teškim trenucima i biti podrška i oslonac, ona će stati uz vas.

Ova 4 znaka su sudbinski predodređena da budu brutalno bogata: Astrolozi sigurni!

foto: Shutterstock

Koliko god da je prijateljstvo poseban odnos, postoje jednsotavno osobe koje vam nikako ne trebaju u životu.

1. Tračara

Ona zna sve detaljno o svakome i ne zna da čuva tajne. Iako druženje sa takvom osobom može da vam donese svakakve informacije, velike su šanse da vaši razgovori neće ostati između vas.

2. Uvek se žali

Nekada je potrebno izjadati se drugarici i to je sasvim normalno ako se obe osećate opušteno kada pričate o svojim problemima. Međutim, ako je to jedina stvar koja vam je zajednička, vreme je da se okružite drugim prijateljicama. Takva konstantna negativnost jako je iscrpljujuća i nepotrebna.

3. Konkurentkinja

Malo prijateljsko takmičenje nikome neće naškoditi. Međutim, ako osoba od svega stvara konkurenciju i uvek mora da se dokazuje kako je bolja od vas, onda vam takva prijateljica ne treba u životu.

Citati Anais Nin koji će vas ostaviti bez teksta: Ljudi koji život žive punim plućima nemaju strah od smrti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs