Horoskop

Mesečni horoskop za mart: Bik će završiti započete poslove, a Vodolija će priželjkivati samoću!

Pročitajte šta vas čeka na početku proleća. Možda će neko naći posao, neko ljubav a neko možda samo želi dobro društvo
Zanimljivosti
10:28h
Mesečni horoskop za mart: Bik će završiti započete poslove, a Vodolija će priželjkivati samoću!
Foto: Shutterstocck

Ovan

Posao: Tokom marta, većina Ovnova rođena u drugoj i trećoj dekadi znaka (aprilski Ovnovi), osetiće veliko olakšanje na planu finansija i poslovnih planova uopšte. Sva kašnjenja i poslovni raspleti, koje su vas opterećivali u prethodnom mesecu, sada će doći na svoje. Ipak, podrška drugih će izostati, a stari dugovi, doći na naplatu. Generalno, posao i finansije kreću, pa sa njima i bolje raspoloženje. Ukoliko ste nezaposleni, prilika za započinjanje posla preko prijatelja dolazi. Ukoliko vam ponude posao u trgovinskom sektoru, nemojte da se premišljate. Vaše organizatorske sposobnosti će već krajem meseca doći do izražaja, a sa njima i mogućnost brzog napredovanja.

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti polovinom meseca možete otići na neplanirano putovanje (bar na tri dana) i umiriti nezadovoljstvo koje osećate zadnjih dana u partnerskom odnosu. Ako ste usamljeni, druga nedelja marta nosi mogućnost upoznavanja sa novom osobom preko prijatelja. Iako partner sa razlikom u godinama, ovaj susret može definisati šta ustvari želite. Odlično raspoloženje, dolaskom proleća će osvežiti i neke stare komunikacije.

Zdravlje: Prolazne alergijske smetnje.

Horoskop određuje koji je ples najbolji za vaš horoskopski znak, pročitajte više OVDE.

Bik

Posao: Do 6.marta pod velikim pritiskom ćete završavati započete obaveze i poslove, posle ovog perioda Venera vaš vladar prelazi u vaše polje karijere, osetićete to kao rasterećenje, popraviće se atmosfera i uslovi na poslu. Sa zadovoljstvom ćete prihvatati posao i pokazati koliko ste spremni da napredujete. Ako ste nezaposleni ili želite promenu posla od 18. marta vam se iznenada otvaraju vrata novog posla. Od vas će se tražiti da budete timski igrač, pa gledajte da se što bolje uklopite sa saradnicima. Finansije vam se značano povećavaju tek od kraja meseca, do tada morate biti oprezni sa trošenjem novca, ali i da ne budete prevareni po pitanju neke isplate koju očekujete.

Ljubav: Sam početak meseca kreće burno, sukobi i svađe sa partnerom vas teraju na preispitivanje, koliko vi pružate i koliko vredite. Već od 7. marta osetićete veliku promenu u sebi i potrebu za slobodom. Partneru to svakako neće odgovarati, ali u ovom trenutku ste rešili da gledate sebe, pa i po cenu prekida veze. Potrebna vam je promena, pa će vam prijati neobavezni flert sa nekim sa kim poslovno saradjujete, dugo ste se osećali ugušeno i potišteno, tako da svaki novi kontakt na vas deluje kao osveženje. Ako ste slobodni, bićete mnogo otvoreniji za nova poznanstva i druženje. Krajem meseca vas može poljuljati susret sa prošlošću koju nikako da zavoravite.

Zdravlje: Mogućnost vraćanja urogenitalnih problema.

Kojim bolestima je sklon vaš horoskopski znak, pročitajte OVDE.

Blizanci

Posao: Iako ste odustali od promene posla (ili na poslu) tokom marta, bićete u prilici da izmenite pasivni položaj na poslovnom planu, baš u trenutku kada mislite da je sve propalo. Već od druge polovine meseca šansa da radite i odlično zaradite, otvoriće nove planove za predstojeću godinu. Ukoliko se bavite komercijalom ili trgovinom, ovaj mesec je za vas odličan. Pa, radite.

Ljubav: Raspričali ste se i izgubili iz vida da se nekom baš dopadate. Čak i da ste zauzeti, tokom marta, nova osoba dolazi, preko posla u vaš život. Ukoliko vas voljena osoba „otkrije“ sami ste krivi. Pripazite na telefon. Ukoliko ste slobodni, mlađi muškarac (žena) pokušaće da uspostavi komunikaciju sa vama na mestu zabave. Ne razmišljajte mnogo. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Kijavica.

Rak

Posao: Kontakti sa strancima i ljudima na položaju vam daju nadu da ćete ipak izaći iz začaranog kruga. Nemojte čekati da se neke stvari reše same od sebe, potrebno je da sada budete angažovani više nego ranije, mart vam daje mogućnost da ispravite greške i probleme iz prošlosti. Jedan savet, budite oprezni i nemojte se previše otvarati ljudima koji nisu sto posto provereni kao odani. Finansije se stabilizuju, jedini problem još pravi nestabilna situacija u kući, koja sve više utiče na vaše raspoloženje. Od 22.marta vam se ispunjava velika poslovna želja, ali opet neke stvari treba da radite u tajnosti. Pazite na papirologiju i dokumenta koja su vam važna, posebno ako treba da stavite svoj potpis na bilo koji ugovor više puta pročitajte uslove i obaveze koje imate.

Horoskop određuje vašu savršenu boju, pročitajte tekst OVDE.

Ljubav:

Nervoza i emotivne oscilacije su osnovni problem koji će vam praviti nestabilnost u odnosu. Nažalost, ne možete da kontrolišete sve što vas pritiska, razmislite da li je dobro da dopuštate da vam prošlost i stvari koje su daleko iza vas i dalje utiču na život i emotivni odnos koji može biti sjajan, samo kad bi se fokusirali na sadačnjost. Dajte šansu partneru, dajte šansu ovom danu, a nekim prošlim vremenima. Ako ste slobodni, trenutno niste sposobni da se vežete za nekog i ako negde silno želite da pripadate i volite. Previše ste bili povredjeni da bi u ovom trenutku nekog iskreno zavoleli i pustili u život. Ovo je samo trenutno...uživajte još malo u svojoj slobodi.

Zdravlje: Problem sa zadržavanjem tečnosti.

Lav

Posao: Vraćate polako optimizam, i počinjete sa planovima, od kojih konkurencija počinje da strahuje. Poslovne aktivnosti kreću i tokom marta ste u prilici, da izmenite dosadašnje poslovne tokove i konačno dobijete zaslužene nagrade. Ukoliko ste zaposleni, novi počeci kreću krajem marta, sa njima i više novca. Ako ste nezaposleni, ideja za privatni posao sa prijateljima može se realizovati krajem meseca na obostrano zadovoljstvo. Ipak, dugovi vezani za porodicu ili kuću vas opterećuju, pa gledajte da to regulišete pre 19. marta.

Ljubav:

Možda vam se u ovom trenutku dopada nedostižna osoba, možda vam i najbliža okolina na to sugeriše, ali... vi jednostavno ne možete da prihvatite ništa manje od toga. Ukoliko ste zauzeti, u drugoj nedelji marta, možete napraviti krajnji zaokret u partnerskom odnosu, i snagom entuzijazma, vratiti nekadašnji sklad i pažnju partnera. Ako ste usamljeni, nova osoba (iz drugog grada) preko posla dolazi u vaš život. E sad, samo da se ne uplaši, vaše superiorne pojave.

Zdravlje: Upala urinarnog trakta.

Horoskop otkriva po čemu ste karakteristični.

Devica

Posao: Ovo je period kada se možete vratiti na posao, ako ste bili na bolovanju ili u prekidu posla. Svakako je trenutak da završite započete poslovne obaveze, malo ste van fokusa, pad koncentracije će vas mučiti, nećete moći da prepoznate sebe obzirom da ste vrlo temeljni kada je posao u pitanju. Međutim, problemi u kojima se nalazite nisu naivni, imajte razumevanje za sebe, kao što ga imate za druge. Dobro bi bilo da zapisujete svoje dogovore i obaveze, da ne bi došlo do toga da nešto zaboravite. Finansije se popravljaju od 13. marta, sledeći dobitak vam pristiže od sredine meseca.

Ljubav

: Do 16. marta ćete se ponovo okrenuti partneru, pokušaćete da nenametljivo obnovite stare strasti, međutim zapitaćete se da li je to ista i da li ste vi isti kao što ste bili. Nešto neće štimati najbolje, a najlošija će biti komunikacija. Ako želite nešto pokažite delima, a ne rečima, mnogo priče u ovom trenutku će vas samo udaljiti. Muško ženski odnosi će vam inače biti komplikovani, najviše zbog obostranog nepoverenja. Malo nežnosti i intimne može da učine čudo na tom polju. Ako ste slobodni, početkom meseca imaćete otrežnjenje, neko ko vam se dopada već neko vreme nije uopšte ono što ste očekivali, pa će mart mesec za vas biti period opuštanja i neobaveznih odnosa.

Zdravlje: Problem sa krvnim pritiskom.

Šta horoskop kaže kakvi ste u šopingu, tekst pročitajte OVDE.

Vaga

Posao: Šta ste balansirali, izbalansirali ste. Tokom marta, možete pokazati i drugu stranu vaše ličnosti, koji najbliži retko vide. Kategorični stavovi za ili protiv, jasni ciljevi po pitanju zarade i poslovnih prilika i konačno vraćanje u poslovne tokove. Prijatelji koji su obećali nezaposlenim Vagama pomoć pri pronalaženju posla, nisu zaboravili Vagice, samo su pregovori tekli sporo. Spremite se da rizikujete i prihvatite posao, koliko god se činio stresan sada.

Ljubav: Vi se odavno sviđate nekom iz daljine, ali i vi i druga strana ćutite i čekate. Krajem prve nedelje marta možete imati nenadani poziv ili posetu, pa oko 14. marta i mali poklon koji će vas naterati da izađete iz svoje „ljušture“ i izjasnite se, ovog puta bez straha. Ukoliko ste zauzeti, partner će tokom druge nedelje marta pokazati „dobru volju“ da udovolji vašim pomalo hirovitim prohtevima. Osećaćete se voljeno i mirno. Konačno.

Zdravlje: Bol u leđima.

Koji horoskopski znakovi su najveći lažovi pročitajte OVDE.

Škorpija

Posao: Pravite pregovore u tajnosti, već vam je otvorena opcija za napredak, ali se čeka pravi trenutak. Od 13.marta vam se otvaraju vrata, nemojte mnogo da čekate, posebno ako ste nezaposleni. Ovo je dobar trenutak da napravite nove poslovne dogovore ili dovršite započete. Stalno mislite da su svi ljubomorni na vas ili da vas ne vole, a zapravo ste previše sagradili zidove oko sebe, pa niko ne može da vam pridje. Finansije su i dalje nestabilne, ali već ste se navikli na krizu, a i ako se neko dobro snalazi u problemima onda je to Škorpija.

Ljubav: Ako ste slobodni iskoristite mart, nova ljubav vam se već nasmešila, samo ste vi sumnjičavi pa ne znate da li da je pustite u život. Do sredine meseca bićete u vezi, jeste da ne ispunjava sva vaša očekivanja, ali vam prija...Priznajte da postoji još neko ko vam okupira misli. Ako ste zauzeti, početak meseca donosi ljubomoru i velike svađe, mogući je prekid veze. Partner će se okrenuti i otići, ne zato što nema emocija, već zato što mu je potrebna sloboda i samo malo vazduha. Pustite neko vreme da se oboje smirite, krajem meseca smirivanje razmirica.

Zdravlje: Tahikardija i glavobolje su na psihičkoj bazi.

Kakve vam seksi igrice preporučuje horoskop prema vašem znaku, pročitajte OVDE.

Strelac

Posao: Pretrpeli ste neki novčani gubitak, bilo da ste platili zaostale ekstra račune ili ste investirali u nekog člana porodice. Kako god, mart je mesec za akumulaciju finansija, i konačno svodjenje bilansa iz prethodnih perioda, ako ništa, bar ste na pozitivnom startu. Ukoliko ste nezaposleni, mart obećava nove pravce i posao van vaše profesije. Koliko god ovu priliku smatrali prolaznim poslom, možete biti zadovoljniji nego ikad, pa posao i produžiti.

Ljubav:

Mnogi zauzeti Strelčevi, mart mogu da iskoriste za potpuni zaokret na ljubavnom planu. Kraj starog, početak novog. Ukoliko vam je stara veza zadavala ograničenja bilo kog tipa, iznenadićete i sebe i drugu stranu, možda i konačnim odlaskom. Ukoliko ste slobodni, šarmatni komšija ili sugradjanin, će poslati poruku iznenadjenja. Pa vi vidite, šta ćete dalje.

Zdravlje: Poremećaj sna.

Šta sunce u vašem znaku govori o vama, pročitajte OVDE.

Jarac

Posao: Poslovne i finansijske prilike se značajno popravljaju. Već ste na ivici živaca, svi dogovori koji ste imali su predugo stajali u mestu. Od početka meseca vas očekuje prvo raščišćavanje odnosa na poslu, a zatim napredak. Nemojte da se plašite da nekome ko vas sabotira kažete šta imate. Veći prilivi novca idu od sredine meseca. Pokušaćete bezuspešno da se oslonite na nekog od saradnika, ali jednostavno niko ne ume da vas prati i shvati šta želite. Ako se oslonite samo na sebe, mnogo bolje i brže ćete doći do cilja.

Ljubav: Ako ste slobodni, osećate potrebu da budete otvoreniji prema novim poznanstvima. Predugo ste boravili u nekoj bezuspešnoj priči da vam treba nova energija koja će vas probuditi i pokrenuti. Od sredine meseca ćete razviti komunikaciju putem interneta, koja će vam mnogo prijati. Ako ste zauzeti, imate potrebu da pričate sa partnerom o planovima, medjutim druga strana nije sposobna da vam da pravi odgovor. Morate da budete svesni, da je partner u velikim problemima, pružite mu podršku, ukoliko želite da vam odnos potraje.

Zdravlje: Nervoza. Pazite se u saobraćaju.

Vodolija

Posao

: Koliko god da ste se plašili tokom februara za svoju poslovnu ili finansijsku budućnost, sredinom marta ćete iznenaditi sebe, odličnim raspoloženjem i sjajnim idejama. Konačno realnim i prihvatljivim za okolinu. Ako ste trenutno ostali na ivici egzistencije, odlična šansa da brzo zaradite, može doći već početkom druge nedelje marta. Sklonite se samo od negativnih osoba iz neposrednog okruženja, koje stalno imaju primedbu za sve što kažete ili smislite i tako energetski „miniraju“ svaku šansu da se uposlite.

Ljubav: Dok se svi žale na usamljenost, vi priželjkujete samoću. Ukoliko ste zauzeti, smučilo vam se „zvocanje partnera“, pritiskanje i ograničavanje. Vi bi sad malo odmora. Usamljene Vodolije još veruju u bezuslovnu ljubav i priželjkuju „srodnu dušu“ sa kojom mogu satima da ćute i uživaju.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Kome je prema horoskopu "najkraći fitilj" pročitajte OVDE.

Ribe

Posao: Najavljene promene koje trenutno potresaju sve u vašem poslovnom okruženju, neće toliko uticati na vas. I dalje imate podršku ljudi koji su vam nadredjeni. Ali budite spremni, da tek počinje period kada ćete morati da pazite kojoj se strani priklanjate. Pazite se sumnjivih ponuda, ali i ako vam neko ponudi da na brz način zaradite pare, moguće su velike prevare i podvale. Porast finansija kreće tek od 20.marta, obratite pažnju na suvišne troškove.

Ljubav: Ako ste slobodni, tajna veza je na pomolu. Dve osobe vam se prepliću trenutno kroz život, neodlučni ste samo iz razloga, zato što ni sami ne znate šta hoćete, a kad razmislite najradije bi se vratili u neku staru priču koja vam još ne da mira. Ako ste zauzeti, pazite šta želite možda vam se i ispuni. Dugo su vam misli usmerene ka osobi koja nije vaš partner i često razmišljate šta bi bilo kad bi se videli, susret sa tom osobom može da pokrene erupciju strasti, ali koja po običaju ostane u vazduhu, nedovršena.

Zdravlje: Problemi sa tetivama i zglobovima.

Pročitajte godišnji kineski horoskop u tekstu OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs