U sledećem nastavku serije dame će nositi ravnu obuću

Šarlot iz serije Seks i grad: Žene su nosile štikle svaki dan zbog nas, to je izmaklo kontroli!

Osećam krivicu. Izgledalo je kao poručujemo ženama da non-stop nose štikle. Svakako nam to nije bila namera, poručila je glumica
Zanimljivosti 03.03.2014. - 16:05h Autor: Super žena

Visoke potpetice su bile zaštitni znak svih zvezda serije "Seks i grad". Danas, Kristin Dejvis koja je tumačila ulogu konzervativne Šarlot Jork otvoreno govori protiv kulta visokih potpetica i izvinjava se fanovima što ih je ohrabrivala da nose neudobnu obuću. Kako kaže, sada nosi samo elegantne baletanke.

 

"Osećam krivicu. Izgledalo je kao poručujemo ženama "Treba non-stop da nosite štikle“, rekla je i nastavila: "Svakako nam to nije bila namera! Da li su te cipele bile lepe? Jesu. Da li su odgovarale likovima? Potpuno.“

 

Glumica kaže da su u nameri da što sličnije žive život likova omiljene serije žene ovo pogrešno shvatile.

 

"Izmaklo je kontroli. Žene misle da bi svaki dan po ceo dan trebalo da ih nose", navela je Kristin koja se nakon snimanja serije posvetila pozorištu. Ona kaže da je otkrila potpuno novo samopouzdanje noseći baletanke.

 

"Štikle baš retko nosim. Bole me noge, a da bi mi bilo udobno u njima morala bih da treniram što je još napornije", kaže glumica.

 

Ukoliko dođe do trećeg dela filma "Seks i grad" čini se da nećemo imati prilike da vidimo glavne glumice u visokim potpeticama budući da je i Sara Džesika Parker izjavila da ne nosi štikle zbog nepopravljive štete koju su nanele njenim stopalima.

 

Dobra vest je da baletanke nikada nisu bile popularnije. Čak je i Karl Lagerfeld na nedavnoj reviji je svim manekenkama obuo baletanke i tako poručio šta je novi trend. Verovali ili ne, balentake takođe mogu da izduže vaše noge!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...