nečuveno!

Varala sam muža sa kolegom jer mi je bilo dosadno u braku: Ispovest žene koja se nimalo ne kaje zbog afere!

U vezi bila 9 godina

Zanimljivosti
Autor:
Varala sam muža sa kolegom jer mi je bilo dosadno u braku: Ispovest žene koja se nimalo ne kaje zbog afere!
Foto: Shutterstock

Jedna žena je u iskrenoj ispovesti otkrila da je u vezi već devet godina, ali da je sa partnerom imala uspona i padova. Poslednjih nekoliko godina ne uživa više u seksu, a utehu je potražila kod muškarca sa kojim radi. Ne zna kako da se ponaša da radi pa je na internetu potražila savet.

Njen partner je ne vodi nigde i ne druže se sa prijateljima, a upravo to joj nedostaje. Kada dođe kući jednostavno zaspi na trosedu. Sa druge strane, muškarac s posla joj se potpuno posvećuje i brine o njoj. Šalje joj poruke, a rekao joj je i da je voli.

"Upravo sam imala odličan seks sa kolegom s posla. Složili smo se da nećemo ostaviti naše partnere i da ćemo jednostavno uživati, ali sada su stvari postale mnogo ozbiljnije. Rekao mi je da me voli, ali ne znam da li mu verujem", rekla je žena koja je imala aferu.

Deidre joj je savetovala: "Vaša afera je opasna. Ljubavnik vam nudi samo seks i ništa više, a rizikujete gubitak svoje veze. Pitajte ljubavnika koji su mu planovi. Ovo je pomalo neprijatno, ali ako se udalji, znaćete na čemu ste", preneo je The Sun.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs