Da li ste znali?

4 činjenice o golim muškarcima: Ne podnose pidžame, lako se skidaju pred ženama

Čini se da je momcima mnogo lakše nego ženama da pred drugima svuku svu odeću sa sebe
Zanimljivosti
00:08h Autor:
4 činjenice o golim muškarcima: Ne podnose pidžame, lako se skidaju pred ženama

Za razliku od većine žena, najveći broj muškaraca neće imati frku da se razgoliti pred drugima, ali njihova slika o sopstvenom telu i te kako je podložna krizama, piše Cosmopolitan.rs.

Nemaju komplekse pred ženamaČini se da je momcima mnogo lakše nego ženama da pred drugima skinu svu odeću sa sebe. Jedna nudistička grupa otkrila je da čak 65 odsto njihovih redovnih članova čine muškarci.

Muško telo je toploMuškarci imaju veću mišićnu masu od žena. Samim tim njihovo telo proizvodi i više toplote i treba im manje garderobe. Upravo zbog toga, goli frajeri su toliko vrući, da bi vam komotno mogli poslužiti kao ćebence u hladnim noćima.

Oni ne podnose pidžameNisu im prijatne i više vole da ih nose po kući, nego da spavaju u njima. Nedavno istraživanje pokazalo je da većina pripadnika jačeg pola najradije spavaju potpuno nagi ili eventualno u boksericama i majici.

Imaju frku od drugih momakaČak 89 odsto tipova upoređivalo je svoje golo telo i veličinu ponosa s ostalim muškarcima. To rade krišom, tokom tuširanja u zajedničkoj svlačionici ili su odmeravali tuđe “pakete” u kupaćim gaćama na plaži.

A, šta sve možete da radite sa golim muškarcem, pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs