Šta želite, Bikovi?

Počela je vladavina Vodolije, period najjače energije i najvećih promena: Evo šta se svakom znaku sprema!

Blizanci ne smeju da propuste šansu koja im se u ovom periodu pruža

Zanimljivosti
11:49h Autor:
Foto: Shutterstock

21. januara ušli smo u vladavinu Vodolije, a evo šta će period do 19. februara doneti svakom znaku ponaosob!

 

Ovan

 

Vreme je da poradite na društvenom životu! Družite se s prijateljima, ojačajte društvene veze. Vreme je da zasijate i potpuno uživate!

Bik

 

Šta želite, Bikovi? Univerzum je spreman da vam da sve što poželite u ovom periodu. Samo morate da shvatite šta je to što zaista želite. Ostvarićete sve uz pomoć moćne energije Vodolije.

 

Blizanci


Sve znanje koje ste stekli proteklih godina postaće još jače i bolje. Imaćete priliku i da ga podelite sa drugima kroz treninge i javne govore. Nemojte da propustite ovu šansu - možete i da je unovčite.

Rak

 

Tokom vladavine Vodolije morate da pustite druge ljude da vas bolje upoznaju. Malo prijateljske pomoći otvoriće vam nove vidike. Pokažite svoju dobru stranu - vama nije lako da se otvorite, ali zaista će vredeti.

 

Lav

 

Februar će za vas biti mesec testiranja vaših ljubavnih i partnerskih veština. Pažljivo radite na svojoj vezi. Ako želite da je zadržite, morate joj se mnogo više posvetiti nego do sada.

 

Devica

 

Ljubav prema sebi biće vaš prioritet tokom ovog perioda. Da biste postali bolji, morate prvo u potpunosti da prihvatite sebe. Vaš um će se konačno umiriti i naučićete da volite sebe bezuslovno, što vam je u ovom trenutku neophodno.

Vaga

 

Ne prestajte da stvarate! Vaša kreativnost je na vrhuncu tokom ovog perioda, pa je sjajno vreme da renovirate stan ili osmislite novi, veliki projekat, koji će biti i te kako uspešan. Radite sve ono što vas ispunjava i što vas čini boljom osobom.

 

Škorpija

 

Smirite se i opustite. Način na koji se nosite sa emocijama promeniće se u skladu sa promenama načina razmišljanja. Bićete objektivniji u donošenju odluka, što će na kraju za vas biti veoma dobro.

 

Strelac

 

Tokom vladavine Vodolije imate velike šanse da pronađete ljubav svog života. Osobe suprotnog pola privlačiće vaša jaka energija, a energija Vodolije će vam u tome dodatno pomoći.

Jarac

 

Vaš cilj je u ovom periodu da zaradite još novca. Imate velike šanse da u tome uspete, samo budite samopoudani i polako idite ka ostvarenju svojih planova.

Vodolija

 

Sunce u vašem znaku bukvalno vrišti uspeh. Uživajte i fokusirajte se na ono što vas čini srećnim, a sve ostalo će praktično samo doći.

 

Ribe

 

Vreme je da se posvetite detaljnom istraživanju svoje ličnosti. Morate da odlučite kakvi ljudi i kakav posao vam odgovara. Vreme je da se oslobodite svega što vas sputava i opterećuje.


(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs