ASTRO PROGNOZA

Ovim znacima će zvezde biti naklonjene: Naredne dve nedelje imaju priliku da promene život iz korena!

Vreme je da izađete iz zone komfora i uradite ono što već dugo želite, a zvezde će vam pomoći u tome

Zanimljivosti
17:30h Autor:
Ovim znacima će zvezde biti naklonjene: Naredne dve nedelje imaju priliku da promene život iz korena!
Foto: Profimedia

Period od 11. do 20. novembra obećava uspeh i sreću. U toku ove dve nedlje ćete osetiti nalet pozitivne energije i motivacije, pa vam ništa neće biti mrsko da uradite. Ako ste rešili da započnete neko novo poglavlje u životu sada je pravi trenutak, jer su svezde na vašoj strani.

Ovan

Svaki trud koji uložite će biti primećen i adekvatno nagrađen, na svakom polju. Ako razmišljate o promeni radnog mesta, dobre prilike vrebaju odmah iza ugla.

Potrebno je i malo truda i rada, ali šta god da počnete da radite ići će vam od ruke. Naročito dobro će vam biti zdravlje.

Provodite više vremena sa porodicom. To vreme će biti dragoceno za vas i pomoći će vam u prikupljanju pozitivne energije.

Zaha Hadid, kraljica arhitekture, gradila svemirske brodove na zemlji: 17 godina niko nije hteo da radi sa njom smatrajući je ludom! (FOTO)

Rak

Možete da se opustite, loš period je iza vas. Naredne dve nedelje su vam apsolutno naklonjene. Vreme je za pozitivne promene i započinjanje nekih novih stvari. Osetićete se spokojnije i srećnije u narednom periodu i spremno za potpuno novo poglavlje u životu.

Očekuje vas izneneadni priliv novca.

Vaga

Na poslovnom planu, sve ide kako treba, pa ćete se osećati dobro. Nadređeni su zadovoljni vašim radom iako to ne pokazuju.

U porodici vlada harmonija i prijatna atmosfera što vas posebno raduje. Svakim danom će se vaše raspoloženje popravljati.

Zašto 12. novembar nije dan za slabiće: Evo šta nam donosi pun Mesec u Biku!

Lav

Sve planove koje ste postavili ćete ostvariti u vrlo kratkom roku. Nailazićete na ljude koji će vam nuditi svoju nesebičnu pomoć. Na ljubavnom polju neće biti trzavica.

Možete da očekujete i priliv novca kojem se niste nadali.

Zrače pozitivnom energijom i uvek im je sreća naklonjena: Evo koja 3 znaka su najsrećniji u horoskopu!

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs