PITALI SMO STRUČNJAKE

Evo šta omiljena boja odeće otkriva o vama!

Pročitajte šta kažu psihoilozi i vodite se time kada sledeći put krenete na neki važan sastanak

Zanimljivosti 16.10.2019. - 18:50h Autor: stil/edukacija.rs
Foto: Profimedia

Naučnici kažu da na osnovu boje koju često birate može mnogo toga da se zaključi o samoj ličnosti. Na osnovu odevne kombinacije, ovakav prvi utisak ćete ostaviti na sagovornike.

 

Plava

 

Plave nijanse, naročito mornarsko plava boja je, prema psiholozima, idealna za intervjue za posao. Prema anketama, osobe koje nose ovu boju ostavljaju utisak timskih igrača, lojalnih i poverljivih radnika.

 

Crvena

 

Kao što se i moglo pretpostaviti, crvene nijanse idealne su za ljubavne susrete. Ova boja uzburkava strasti, a prema mnogim istraživanjima, muškarcima su dame u crvenim nijansama privlačnije.

 

Isprva deluje kao džentlmen iz bajke: Ove 4 stvari odaju manipulara, ne princa iz bajke!

Siva

 

Sive nijanse su neupadljive i pomažu pojedincu da se, bez isticanja, priključi svakoj grupi. Zato se ova boja preporučuje za posao i sastanke, kada nema potrebe da budete u centru pažnje.

 

Ljubičasta

 

Tokom istorije, ovu boju najviše su nosile bogate porodice kao i vladari. Stoga, ljubičastu izbegavajte kada idete na razgovor za posao ili na ljubavni sastanak, jer ona, prema psiholozima, ostavlja utisak izveštačenosti i nadmenosti.

 

Crna

 

Iako je godinama u svetu mode crna smatrana elegantnom, psiholozi kažu da ova boja budi agresivnost i savetuju da je po svaku cenu izbegavate kada je odlazak na razgovor za posao u pitanju.

 

Sačuvajte svoje dostojanstvo: 5 stvari koje žena nikako ne treba da radi zbog partnera!

Zelena

 

Bilo koja nijansa da je u pitanju, zelena boja umiruje i podstiče kreativnost. Zbog toga, sagovornik može da pomisli da ste produktivni, maštoviti i hrabri.

 

Bela

 

Na kraju, nežna bela., pored toga što je odraz sofisticiranosti, prema psiholozima, ova boja ostavlja utisak da ste organizovana osoba koja voli da sve bude „pod konac“.

 

Njeno lice predstavlja čisto savršenstvo: Ona je zvanično najlepša manekenka na svetu (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...