6 znakova će baš profitirati

Večeras je pun Mesec: Na petak 13. je posebno moćan i evo šta nam donosi!

I Mars će sada pokazati svoj pun uticaj

Zanimljivosti
Autor:
Večeras je pun Mesec: Na petak 13. je posebno moćan i evo šta nam donosi!
Foto: Shutterstock

Ako se ljudi večeras i sutra budu ponašali čudno, nemojte se iznenaditi. Večeras, baš na petak 13. pojaviće se pun Mesec, koji je na ovaj datum posebno moćan!

Zbog uticaja ovog punog Meseca do ponedeljka ne bi trebalo da donosite važne odluke i povlačite sudbinske poteze.

Ova noć biće ispunjena posebnom energijom. Biće i dosta negativnih emocija, ružnih reči, netačnih pretpostavki.

Neptun će preći u Ribe tačno u noći punog Meseca i doneće razočaranja za sve znakove Zodijaka. Biće reakcija i odgovora koje niste očekivali. Ovaj dan biće veliki test preciznosti i odgovornosti mnogima. Veoma je važno da odredite šta vam je važđno a šta ne, ali i da ništa što se do ponedeljka dogodi ne primate k srcu, jer ćete uzalud patiti.

I Mars će sada pokazati svoj uticaj. Trenutno ima moć da kreira aure nesporazuma i laži, koji će potpuno obojiti čitav svet. Što je još gore, biće praćen agresijom i impulsivnošću. Spremite se, dolaze velike promene, neka vrsta ponovnog rođenja.

Uticaj ovog punog Meseca u kombinaciji s tranzitom Neptuna i uticajem Marsa odraziće se na narednih nekoliko nedelja. Emotivne veze će se pokazati u nekom sasvim novom svetlu, otkriće se detalji koje niste promećivali. Pritiska će biti sa svih strana, zbog čega će biti i svađa i kriza.

Zlatni savet za sve znakove: Budite opušteni, smireni, ali oprezni i odgovorni.

Važno je napomenuti i da moć meseca aktivira instinkte, a može i da ojača veze, pa ako pametno iskoristite ovaj period, bićete u stanju da okrenete sve u svoju korist i rešite sve probleme koje ste imali u vezi.

Mesečni horoskop za oktobar 2019: Lavovi, dobro pripazite!

foto: Shutterstock

Pun Mesec na petak 13. ima i jedan sjajan pozitivan efekat: karijera i finansije se i te kako popravljaju većini znakova. Neki od njih će pronaći dodatni izvor prihoda, dok će drugi dobiti povišicu.

Koji znakovi će profitirati u ovom periodu?

Mnoge nove stvari na poslovnom polju spremno čekaju Strelca i Blizance. Nakon letnjeg odmora, skupili su snagu da postignu svoje ciljeve, čak i one najambicioznije. Ova dva znaka ne smeju da propuste šanse koje im se nude u ovom periodu!

Škorpije i Vodolije čeka veći priliv novca ili značajna povišica. Njihov rad i trud posebno će doći do izražaja u ovom periodu, a šefovi obožavaju radnike kakvi su ova dva znaka, pa će za to biti adekvatno nagrađeni.

I Ribe i Device će imati dosta sreće kada su u pitanju finansije. One u većini slučajeva čak neće morati ni da se trude - moguć je dobitak na lutriji, bonus na poslu ili veće nasledstvo.

Svih šest znakova trebalo bi da iskoriste deo ovog novca za ubiranje prihoda u budućnosti. Uložite u kurseve ili započinjanje privatnog posla. Nemojte sve da potrošite na sebe - dajte jedan deo u humanitarne svrhe ili kupite bližnjima ono što im je potrebno.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs