Vidite zašto?

Dan zaljubljenih: Kupite joj skroman buket i nećete pogrešiti!

Svaki peti muškarac nikada nije svojoj devojci ili ženi poklonio cveće, a čak 65 posto žena je izrazilo želju da za Dan zaljubljenih dobije upravo buket cveća
Zanimljivosti
21:08h
Dan zaljubljenih: Kupite joj skroman buket i nećete pogrešiti!
Foto: Shutterstock

Dame su skromnije nego što bi većina momaka pomislila. I dok se bliže "praznici" poput Dana zaljubljenih, Dana žena, jaču polovinu već uveliko boli glava.

Šta joj kupiti, kakav poklon odabrati? Bitno je da znate da su pokloni poput 101 ruže, luksuznog vikenda ili skupocene večere i nakita - klišei.

Žene su dosta realnije po pitanju finansija i veoma dobro znaju da su takvi pokloni banalnost, ali im itekako prija pažnja od njihovog muškarca.

Najnovije istraživanje pokazalo je da bi, čak i u bogatim društvima kao što je Velika Britanija, prosečna dama više želela da je dečko ili muž poljubi svakog dana pre odlaska na posao, nego da dobije najdivniji poklon.

Ukoliko ste se ipak odlučili da joj poklonite nešto materijalno, onda je bolje da to bude cveće. Čak 65 pripadnica nežnijeg pola najviše bi volelo da dobiju skroman buketić, a samo 34 odsto priželjkuje da to bude neki seksi veš.

Verovali ili ne, svaki peti muškarac nikada u životu nije poklonio svojoj voljenoj cvet! Vreme je da se to promeni.

Takođe, na listi poželjnih znakova pažnje su odlazak u restoran na romantičnu večeru, u šetnju, ljubavno pismo ili naprosto pomoć u kućnim poslovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs