Trend

Mršavost nije u modi: Ovo je vreme oblina!

Žene sve više vole obline koje poseduje Kim Kardašijan, pa su i same spremne da odu pod nož kako bi dobile veću zadnjicu
Zanimljivosti
19:10h Autor:
Mršavost nije u modi: Ovo je vreme oblina!
Foto: Kim Kardašijan/Instagram

Dok je donedavno "savršeno" žensko telo bilo izraženo mršavo i manekenske građe, sada veliki broj žena žudi za većom zadnjicom.

Kada je reč o zadnjicama, žene su odlučile da je veće i bolje. Sve je više onih dama koje žele da imaju obline poput Kim Kardašijan, zbog čega odlaze na operaciju premeštanja masnoće u zadnjicu.

Kako kažu iz privatne klinike "Harli Strit" u Londonu, broj žena koje su se odlučile na ovaj zahvat, u poslednjih godinu dana se utrostručio.

Postupak povećanja zadnjice podrazumeva ubrizgavanje masnoće uzete iz nekog drugog dela tela u zadnjicu. Masnoća se najčešće uzima sa "problematičnih" delova tela, odnosno onih gde se masti najlakše zadržavaju, kao na primer na stomaku.

Pored Kim Kardašijan, zadnjicu koju priželjkuju mnoge žene ima i Keli Bruk, pokazalo je istraživanje. Na estetski zahvat povećanja pozadine uglavnom se odlučuju žene koje smatraju da im se zadnjica tokom vremena opustila, ali i one dame koje žele veću i istaknutiju guzu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs