Astro prognoze

Dnevni horoskop za 16. avgust: Odnosi su uzburkani!

Bik da promeni ishranu, Blizanci se udaljavaju od partnera, Lav želi novu vezu, Vaga nesrećna u ljubavi

Zanimljivosti
09:35h Autor:

OVAN

Spremite se za manje komplikacije na poslovnom polju danas, pogotovo ako ste planirali putovanje. Vaš odnos sa voljenom osobom je uzburkan i dosta toga vas brine i opterećuje. Izbegavajte cigarete.

BIK

Ako preterate sa troškovima, kasnije se možete kajati. Potrudite se da sebi napravite bolju kalkulaciju na ovom polju. Razmišljate koji je najbolji način da provedete vreme sa voljenom osobom. Promenite režim ishrane.

BLIZANCI

Nemojte da se razočarate što stvari na ovom planu ne idu onako kako ste očekivali. Novi splet okolnosti vodi do dobrih promena. Sve više vam se čini da se udaljavate od partnera. Moguća je povišena temperatura.

RAK

Vaš posao vam postaje jako naporan. Moguće je da razmišljate o drastičnijim promenama na ovom polju. Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljivo novo poznanstvo. Dobro zdravlje vas očekuje danas.

LAV

Pred vama je dobar dan za posao. Bićete lepo raspoloženi i motivisani za obavljanje radnih zadataka. Ako ste zainteresovani za početak nove veze, veoma brzo će vam se ukazati prilika za to. Odlično se osećate!

DEVICA

Možete da očekujete pozitivna iznenađenja na polju posla. Moguće je da ćete uskoro uspeti da napredujete. Imate šanse da započnete novu vezu sa osobom koja će pokazati sasvim iskrena osećanja ka vama. Stvarajte zdravije navike.

VAGA

Vaša komunikacija sa kolegama može da postane izvor problema. Potrudite se da budete jasniji u pregovorima. Želite da menjate svoj ljubavni status. Ne osećate se srećno i zadovoljno u ljubavi. Bez problema sa zdravljem!

ŠKORPIJA

Poslovna atmosfera bi trebala da bude pozitivna. Danas vas ne očekuju veće promene na ovom polju. Osećate veliku dozu dubokih osećanja prema osobi sa kojom se viđate. Želudac vam je osetljiv i podložni ste problemima.

STRELAC

Ukoliko ulazite u neki novi poslovni projekat, bićete zadovoljni okolnostima na ovom polju. Možete da se nadate novom poznanstvu koje će veoma uskoro da vas vodi do stabilne emotivne veze. Imate mnogo energije u sebi.

JARAC

Čvrsto verujete u svoje ideje i spremni ste da se borite za svoje stavove. Na poslovnom polju ćete dogurati daleko. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na polju ljubavi. Dolaze vam promene. Vreme je za redovnu kontrolu.

VODOLIJA

Došlo je vreme da pokažete da ste spremni da preuzmete veće odgovornosti i da napredujete. Današnji dan je povoljan za vaše polje ljubavi. Konačno dolazi vreme da ostvarite novo poznanstvo. Osetljiv vam je predeo vrata.

RIBE

Ukazaće vam se prilika za poboljšanjem finansija. Treba da iskoristite mogućnosti koje vam se pružaju na ovom polju. Sigurnost u svoje kvalitete vas čini šarmantnijim. Povoljan je dan za ljubav. Povedite računa o hormonima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs