Astro prognoza

Do 30. aprila sve loše stvari će proći i snovi će se ostvariti: Ovi znakovi Zodijaka će biti posebno srećni!

Sve može dramatično da se promeni i krene uzbrdo za Ovna, Raka i Ribe. Ali Bik, Device i Jarčevi treba da sačekaju, jer će promene u životu biti, ali će biti mirnije.

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Mesec koji će zadovoljiti svakoga bez izuzetka, sve će teći vrlo glatko, pozitivno, bez prepreka i bez negativnih stvari. Sve što ste uložili u moć počinje da donosi plodove, a najvažniji snovi iznenada postaju stvarnost.

Najvažnija karakteristika ovog aprila je da je to da je povoljan za one koji do sada nisu imali najbolja vremena. Ali sada možete da nađete podršku, vidite ruku pomoći i podrške i brzo izađete iz situacije koja vas je deprimirala. Ako smatrate da ste i dalje gubitnici, onda će vam sredina meseca sigurno dati mnogo dobrog. April je dobar čak i za one koji su sami sebe doveli u ovu poziciju.

Mesečni horoskop za maj 2019: Zdravlje ugroženo, ljubav na velikom testu - samo jednom znaku sve ide od ruke!

foto: Profimedia

Ako ste rođeni ovog meseca, to će vam doneti velike mogućnosti, ali ih još nećete videti. Vi ćete ga uzeti zdravo za gotovo i krenuti svojim putem, misleći da bi april mogao da bude uspešniji za vas. I tek na kraju proleća ćete shvatiti da je, u stvari, sve mnogo bolje i da sada možete da postignete nešto o čemu niste ni sanjali. Stoga, imajte strpljenja i ni na koji način ne ometajte život koji vam daje, jer čak ni ne znate kakva sreća može da vas sačeka iza ćoška.

Sve može dramatično da se promeni i krene uzbrdo za Ovna, Raka i Ribe. Ali Bik, Device i Jarčevi treba da sačekaju, jer će promene u životu biti, ali će biti mirnije. Nemojte da se ljutite ovog aprila, treba da postignete nešto što je brže moguće, jer će vam na kraju dati više nego što ste sanjali.

Ako kratko govorimo o ispunjenju želja, Jarac može da napravi dugo očekivane promene u svom privatnom životu (ljubav, venčanje, trudnoća), Ovan će imati problema, Ribe i Device će imati novac i uporište, a Strelac će se vratiti svojoj ljubavi nakon provoda.

Ali pre svega, ovaj mesec će posebno dati ovima znakovima Zodijaka, koji su dugo čekali svoje vreme, ali se nisu nadali.

5 horoskopskih znakova kojima 2019. donosi sreću u ljubavi: Zvezde su im posebno naklonjene!

foto: Shutterstock

Blizanci: Šta god da se desi u vašem ličnom životu, ovi događaji će vas uskoro vratiti u život, i sve će postati onako kao što nikada niste sanjali. April je za vas početak najuspešnijeg perioda godine, tako da neće sve što želite odmah doći u vaš život. Sve počinje sa prvim pobedama i srećom, novim ljudima u okruženju i istinskom ljubavi.

Vodolija: Očekuju vas ljubav i uspeh u onome što smatrate najvažnijim u životu. Sredinom meseca, vaše samopouzdanje i hrabrost će vam se vratiti. Ako možete da uhvatite ovo raspoloženje, onda ćete imati sreće u svemu, ne odmah već do početka juna.

Lavovi: Doći ćete na svoje pravo postolje. Uskoro ćete dobiti takvu moć i novac da ostali neće ni poverovati u to, iako vide koliko radite. Vaš uspeh je korak dalje od vas. Glavna stvar je strpljenje. Sada ne možete da zaustavite sve, ne možete da se žalite i tražite pomoć. Sve će vam doći u život i ispašće tačno tako da budete zadovoljni.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...