Istraživanje

Šta je to normalan muškarac? Plače, ne pije pivo i ima kremu za lice!

Današnjem muškarcu nije normalno da sedi s pivom u ruci ispred TV-a, nanosi hidratantnu kremu na lice, a odlazak u striptiz klubove mu ni ne pada na pamet
Zanimljivosti
05:40h Autor:
Šta je to normalan muškarac? Plače, ne pije pivo i ima kremu za lice!
Foto: Shutterstock

Moderni muškarci nežniji su i osetljiviji nego što se mislilo, pokazuje novo istraživanje. Gotovo 37 odsto njih plakalo je barem jednom u proteklih mesec dana, otkrila je studija američkog časopisa Esquire sprovedena na 1000 ljudi.

Oni to smatraju normalnim kao i redovno korišćenje hidratantne kreme, te gledanje kulinarskih emisija na TV-u. I, pri tom ih nije briga šta drugi misle. Trećini se, čak, ni ne sviđa odlazak u striptiz klub i uprkos ustaljenom mišljenju ne vole da svako veče provodite s prijateljima ispred TV-a i s pivom u ruci. Skoro polovina njih tokom nedelje ne popije ni jedno pivo, piše Dejli mejl.

Stereotipi ne važe ni u seksu. Skoro 63 odsto njih nikad nije poslalo seksi poruku partneriki, a više od polovine njih nije igralo seksi uloge u spavaćoj sobi. U proseku se seksaju dva puta nedeljno, a petina njih nijednom, potvrdilo je istraživanje.

Uprkos boljoj brizi o telu i gledanju kulinarskih emisija, muškarcima je i dalje draže razgledavanje automobila nego kupovina odeće. Jedino što ne podnose su takmičarski muzički rijaliti programi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs