Horoskopski znak otkriva kakav ste vozač

Svakodnevno učestvujemo ili viđamo različite oblike ponašanja u saobraćaju. Otkrivamo vezu između horoskopskog znaka i naših afiniteta i ponašanja u ulozi vozača
Zanimljivosti 14.06.2013. - 09:40h Autor: haber.ba

Ovan 
U svemu voli i mora da bude prvi, pa se u vožnji vrlo spretno prebacuje iz trake u traku, kako bi i na semaforu bio prvi, jer to mu je u krvi! Muškarac Ovan mašta o Pežou 206, ali nema ništa ni protiv Fijata punta. Voli plavu i metalik boju. Žena ovog znaka ima odlične reflekse i moć zapažanja, a dok vozi obožava da komentariše veštinu ostalih vozača, naravno u svoju korist.

 

 

Bik
On voli udobnost u svemu, pa i u vožnji, te se zato opredeljuje za prostrane automobile tipa karavan, u kojem može da smesti članove porodice zajedno sa nedeljnom zalihom hrane iz supermarketa. Pošto baš ne pati od neke urednosti, na sedištima njegovih kola često se nađu kese sa svežim pecivom, a u gepeku gajbe breskvi ili malina. Žena Bik radije ide taksijem, jer tako izbegava gubljenje vremena na parkiranje. 

 

Blizanci 
Oni obično deluju kao da su se rodili za volanom i uglavnom su spretni vozači koji uvek nađu mesto za parking. Čim uđu u kola, vade radio (skriven ispod sedišta) i traže stanicu sa muzikom. Obično se ne vezuju za određeni tip automobila, već pretražuju po internetu i (kad god su u mogućnosti), menjaju kola nakon nekoliko godina. Iako mašta o Poršeu, žena rođena u ovom znaku najčešće vozi praktične modele svetlijih boja koji malo troše i pogodni su za gradsku vožnju.

 

Rak
Rakovi su vrlo praktični i štedljivi vozači, pa biraju modele automobila koji malo troše (za gradsku vožnju), ali će se, ako im to mogućnosti dozvoljavaju, odlučiti za neki drugi automobil kada idu na duža putovanja. Ne vole rutinske saobraćajne kontrole, pa često već unapred počinju da negoduju i bune se, kada ih zaustavi policija. 

 

Lav
Obožava reprezentativne limuzine sa sedištima presvučenim mekom kožom u boji peska, instrument tablom sa navigacijom i krovom koji se otvara na dugme, čime svoj auto mogu pretvoriti u kabriolet. Jer, nije svejedno gde će se, a ni s kim provozati u takvom automobilu, mada se Lav sasvim dobro snalazi i u skromnijim automobilima. Pošto se odlično snalazi u prostoru, nepogrešivo uspeva da pronađe ulicu ili deo grada u koji prvi put ide. 

Devica
On voli da daje časove iz vožnje ili makar da primećuje sve nepravilnosti i propuste drugih učesnika u saobraćaju, pa je Devica, zato, odličan vozač koga biste mogli poželeti i za ličnog instruktora. Da je auto praktična potreba i da treba da služi svojoj osnovnoj svrsi - prevozu, najviše dolazi do izražaja upravo kod Device. Mada strpljivo startuje, Devica voli brzu vožnju, spretno manevriše u gradskoj vožnji i odličan je saputnik na dužim turama, jer voli da priča.

 

Vaga
Iako Vage, baš kao Bikovi, rado idu taksijem, kao vozači vole brzu vožnju pogotovo na auto-putu, dok ih gradska vožnja lako iznervira i izbacuje iz takta. Više ih privlači vožnja na dužim putovanjima, a njihov auto uvek je snabdeven uvoznim bombonama u okruglim metalnim kutijicama i diskretnim mirisima za kola. Iako sanja da vozi poslednji model sportskog automobila, Vaga će se prilagoditi i polovnom jugiću

 

Škorpija
Škorpija ne podnosi da ga bilo ko prestigne na drumu, a ne voli ni da bude zatvoren u koloni ili da mu bilo ko deli savete o vožnji ili njegovom automobilu. Voli brzu vožnju, jer uživa u riziku i rado vozi noću, a privlače ga i automobilske trke. Sedišta su naravno na obaranje, jer Škorpija seks voli i u autu, pogotovo ako je u pitanju najnoviji model Mercedesa ili BMW-a. 

Strelac
Šta je tipičnije za jednog Strelca, nego da sedi za volanom crvenog kabrioleta ili džipa metalik boje kroz čije otvorene prozore odjekuje glasna muzika? Voli brzu vožnju, ali redovno vezuje pojas i rado kupuje novitete koji se odnose na automobilsku opremu. Govori o konjima u svom motoru s izvanrednim poznavanjem i sigurnošću, a voli sportske automobile i prototipove koji su tek na testiranju. Rado staje autostoperima, jer ga uzbuđuju susreti i razgovori sa nepoznatim osobama. 

Jarac
Jarac voli skupocene automobile postojane izrade i elegantnog dizajna, obično tamnijih boja koji deluju luksuzno i moćno kao Aston martin, na primer, mada se često iz krajnje praktičnih razloga odlučuje za neki manje upadljiv auto. On je savestan i pouzdan vozač, pa redovno kontroliše kočnice i proverava ulje u motoru, jer mu je sigurnost na prvom mestu. 

Vodolija
Kao vozač odličan, a kao instruktor vožnje još bolji, jer Vodolija samodisciplinom prevazilazi urođenu sujetu pružajući učeniku utisak da može nadmašiti čak i svog učitelja. Kad ide na duže ture, proverava sve na vozilu, na auto-putu se oseća kao kod svoje kuće i uglavnom vozi u jednom dahu. Žena Vodolija vozi muški i komentariše: Ko mu je dao dozvolu, ali ulazi u jednosmernu ulicu iz suprotnog pravca, kad ona proceni da je to idealna prečica. 

Ribe
One vole udobne i luksuzno opremljene automobile (poput BMW-a) u kojima će se naravno naći mesta i za korpu sa kućnim ljubimcima. Čak i dobrom prijatelju teško pozajmljuju ključeve svog auta koji doživljavaju kao svoju drugu kuću. Iako deluju rasejano, predstavnici ovog znaka se odlično snalaze u vožnji, te uvek biraju najpraktičniji put, a takođe vešto uspevaju da se nagode sa policijom, kada ih zaustavi.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...