astro profili

Kriju krhku ličnost: Ova 3 horoskopska znaka deluju jaki kao stena, a duša im je osetljiva!

Ovi znakovi Zodijaka su skloni dvojnoj ličnosti, te se predstavljaju hladnijim, a u sebi kriju meko srce

Zanimljivosti
Autor:
Kriju krhku ličnost: Ova 3 horoskopska znaka deluju jaki kao stena, a duša im je osetljiva!
Foto: Shutterstock

Sigurno vam se makar jednom u životu desilo da upoznate nekog i na prvu loptu vam se učini da je reč o bezosećajnoj osobi, a onda kasnije shvatite da ste je pogrešno procenili.

Neki ljudi zaista kriju svoju krhku ličnost i to rade odlično. Koliko god da znate da čitate ljude, njih jednostavno ne možete odmah.

Rak

Ovaj horoskopski znak ima čvrstu ali i mekanu ličnost. Naime, Rakovi na prvu loptu odaju utisak da jake osobe koja skriva svoja osećanja. Mnogima deluju odbojni, a ispod te maske krije se osetljiva ličnost koja je spremna da skoči u vatru za ljude koje voli.

Na šta padaju horoskopski znaci: Lava ćete osvojiti komplimentima, Vaga voli flert!

foto: Profimedia

Devica

Ovaj znak Zodijaka ostavlja utisak odmerene i hladonokrvne osobe koju retko šta dotiče, ali u suštini ima predivno srce.

Device su empatične i spremne su da pomognu drugima. Na poslu su perfekcioniste, a privatno pouzdani i odani prijatelji i partneri. Iako svoje svoje bliske osobe znaju da naljute svojim sitničarenjem, svi znaju da je to njihova želja da svakome pomognu.

Škorpija

Reč je o jednom od najopakijih astroznakova s kojima nema šale. Ali kada prodrete u njegovu dušu shvatićete da su najodanije i najosetljivije osobe na koje uvek možete da računate.

Oni su spremni da sve urade za svoje prijatelje i porodicu dokazujući tako svoju bezuslovnu ljubav. Ta predanost voljenim osobama je znak velike empatičnosti i dobrote.

Mali signali koji vas odaju da ludite za njim: Ovako horoskopski znaci reaguju kada se zaljube!

(Stil.kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs