astro profili

Kriju krhku ličnost: Ova 3 horoskopska znaka deluju jaki kao stena, a duša im je osetljiva!

Ovi znakovi Zodijaka su skloni dvojnoj ličnosti, te se predstavljaju hladnijim, a u sebi kriju meko srce

Zanimljivosti 23.03.2019. - 17:24h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Sigurno vam se makar jednom u životu desilo da upoznate nekog i na prvu loptu vam se učini da je reč o bezosećajnoj osobi, a onda kasnije shvatite da ste je pogrešno procenili.

 

Neki ljudi zaista kriju svoju krhku ličnost i to rade odlično. Koliko god da znate da čitate ljude, njih jednostavno ne možete odmah.

 

Rak

 

Ovaj horoskopski znak ima čvrstu ali i mekanu ličnost.  Naime, Rakovi na prvu loptu odaju utisak da jake osobe koja skriva svoja osećanja. Mnogima deluju odbojni, a ispod te maske krije se osetljiva ličnost koja je spremna da skoči u vatru za ljude koje voli.

 

Na šta padaju horoskopski znaci: Lava ćete osvojiti komplimentima, Vaga voli flert!

foto: Profimedia


Devica

 

Ovaj znak Zodijaka ostavlja utisak odmerene i hladonokrvne osobe koju retko šta dotiče, ali u suštini ima predivno srce.

 

Device su empatične i spremne su da pomognu drugima. Na poslu su perfekcioniste, a privatno pouzdani i odani prijatelji i partneri.  Iako svoje svoje bliske osobe znaju da naljute svojim sitničarenjem, svi znaju da je to njihova želja da svakome pomognu.

 

Škorpija

 

Reč je o jednom od najopakijih astroznakova s kojima nema šale. Ali kada prodrete u njegovu dušu shvatićete da su najodanije i najosetljivije osobe na koje uvek možete da računate.

 

Oni su spremni da sve urade za svoje prijatelje i porodicu dokazujući tako svoju bezuslovnu ljubav. Ta predanost voljenim osobama je znak velike empatičnosti i dobrote.

 

Mali signali koji vas odaju da ludite za njim: Ovako horoskopski znaci reaguju kada se zaljube!

 

(Stil.kurir)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...