evo šta vas očekuje

Uran ulazi u Bika nakon 85 godina: Stiže pravi astro zemljotres - posledice će se osećati narednih 7 godina!

Znakove Zodijaka u martu očekuje veliki broj uzbuđenja, s obzirom na to da Uran konačno napušta znak Ovna

Zanimljivosti
15:43h Autor:
Foto: Profimedia

U martu nas očekuju uzbuđenja, a događanja se mogu ispoljiti uvidu finansija, ekonomskim reformama, geološkim resursima i prevelikoj želji za materijalnoj stabilnosti.

 

Za vreme tranzita Urana mnogi ljudi mogu u narednih 7 godina da iskažu svoje tendencije ka umetnosti i pokazivanju talenta ka muzici. U prvi plan će iskočiti i kreativna sposobnost i magnetsko privlačenje ljudi, piše astrolog Željka Knežević.

 

Uran je poslednji put bio u Biku od 1934. do 1942. godine, te možemo pronaći šta se za vreme tranzita tada dešavalo. Naime, bio je u Biku i prošle godine, ali 6. marta definitivno napušta Ovna i u narednih 84 godine više se neće vraćati.

 

Mars će tranzitirati kroz Bika koji će praviti pozitivan aspekt sa Neptunom, Suncem i Saturnom što će imati dobar uticaj na vodene i zemljane znake.

 

Mesečni horoskop za februar 2019: Jednom znaku su sve zvezde naklonjene!

foto: Profimedia

Merkur će ceo mesec tranzitirati kroz Ribe i biće retrogradan od 5. do 28. marta. Zato je veoma bitno da obratite pažnju na merkurovske osobine.

 

Loš aspekt Merkura sa Jupiterom iz Riba, a kasnije i Suncem što će kod pojedinih osoba izbaciti nadmenost u prvi plan, te će moći da rade šta god žele.

 

Mnogi će imati neograničeni optimizam, uživati u hrani, piću, seksu, pokazati sklonost hazarderstvu. Osim toga, mnog će uspeti da prevedu druge ljude žedne preko vode.

 

Već na početku meseca Venera će  preći iz sumornog Jarca u vazdušastu Vodoliju, pa će će se ljubav osećati u vazduh. S obzirom na to da će biti negativno aspektovana sa Uranom iz Bika i posle sa Marsom iz Bika  može doći do teških trenutaka u ljubavi, prevara, avantura i raskida.

 

Krajem meseca postoji tendencija da mnogi uplove u tajnu ljubavnu vezu ili ostanu same.

 

Šta horoskopske znakove očekuje u martu pročitajte u nastavku:

Mesečni horoskop za mart 2019: Stižu dugo očekivane promene!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...