Horoskop otkriva

Crni Mesec je ušao u Vodoliju: Evo kako će vam menjati život sve do maja 2019!

Astro stručnjaci kažu da crni Mesec nije presuda, već lekcija za svakog od nas

Zanimljivosti
15:33h Autor:
Crni Mesec je ušao u Vodoliju: Evo kako će vam menjati život sve do maja 2019!
Foto: Profimedia

Crni Mesec, poznatiji pod imenom Lilit, ušao je u Vodoliju, a ovaj astrološki događaj uticaće na život svih nas na nekoliko neočekivanih načina i to sve do maja 2019!

Lilit ima moć da izvuče najsnažniju žensku energiju, što je uvek provokativno i oštro, a može da bude i destruktivno. Ovaj period je pravo vreme za otkrivanje istinske prirode i najdubljih želja, ali zajedno sa skrivenom mračnom stranom, koju svako od nas ima.

Crni Mesec ima veoma jak uticaj u kartama nekih znakova, da može da potpuno da poremeti njihovu vezu sa stvarnošću. Impresivna i zastrašujuća boginja Lilit povezuje se sa aspektima duhovnosti.

Astro stručnjaci kažu da crni Mesec nije presuda, već lekcija za svakog od nas. Znajući u kojim situacijama ste posebno skloni da pokažete slabost, možete sami da kontrolišete i nadvladate sebe. Tako možete da obnovite unutrašnju harmoniju, ali i da neutrališete mračnu stranu.

Evo i horoskopa za vreme crnog Meseca u Vodoliji za svaki znak!

Ovan

Kod Ovnova Lilit utelovljuje duh takmičenja. Ona je politički aktivna i usmerava svoj bes u akciju koja podržava nezavisni duh i dopušta da se njen glas čuje širom sveta. Lilit u Ovnu želi potpunu dominaciju nad svojim mrziteljima, bez obzira na područje. Ako njen žestoki temperament nema odgovarajući izlaz, može da poremeti živote onih oko nje.

Bik

Lilit u Biku utelovljuje duh želje. Bilo da je reč o ljubavi, novcu ili moći, pohlepa je duhovna praksa za one s ovim položajem. Dopuštajući sebi da želite ono što želite, osećate se utemeljenim i sigurnim. Kad vam se potrebe ne ispune, sposobni ste za velike emocionalne ispade.

Astro majstor otkriva: Ljude ovog godišta u 2019. čeka dobitak na lutriji! Ovo su srećni dani i brojevi za svaki znak!

foto: Shutterstock

Blizanci

Znatiželja je istovremeno najveća snaga i slabost Lilita u Blizanacima. Vi ste mentalno nezasiti i nikada se ne isključujete iz bilo kakvog iskustva. Lilit u Blizanacima isprobaće sve odjednom, jer nakon toga nastaje dobra priča. Ako ovde postoji problem, svejedno ćete u sebi osećati potrebu da progutate sve makar i ne bilo tako slatko kao što ste se nadali. Hoće li biti vredno toga?

Rak

U Raku, Lilit želi da pomiri žensku brižnu stranu s energijom zavodnice koja je njena suština. To je čudna kombinacija, ali ona deluje.Vaš potencijalni pad? Briga za druge koji se ne brinu za vas.

Lav

Lilit u Lavu predstavlja duh ponosa. U njihovom najboljem izdanju, zrače zlatnom aurom koja očarava sve oko njih. Oni imaju vanzemaljski šarm koji mogu da iskoristite u svoju korist, naročito na sceni. Kada se usmerava negativno, ponos se pretvara u ispraznost i ti pojedinci veličaju sami sebe. Njihova sposobnost glamura upravo je to - iluzija.

Devica

U Devici, Lilit je utelovljenje zavisti. Ti ljudi podižu na novi nivo opsesiju Device savršenstvom, često ih terajući da proučavaju lepotu i postignuća. Ne postoji detalj koji će ostati neuređen. Ako bi ovde postojao problem, hiperkritičan unutrašnji monolog sabotirao bi njihovo potencijalno krhko samopoštovanje.

Američki astrolog upozorava: Danas je pun Mesec i prvi dan vladavine Riba - ova 4 znaka će to žestoko osetiti!

foto: Profimedia

Vaga

Lilit u Vagi bori se da pomiri partnersku žensku stranu s nezavisnom demonskom energijom koja je definiše. Zajedno se manifestuju kao "savršeni primerak", poželjna je kao partner, ali dovoljno individualna da zadržava misteriju. Alternativno, to se može odigrati u raznim drugim nepristojnim scenarijima. Iako možete da romantizujete ideju, nemojte da se izgubite u takvim odnosima.

Škorpija

Lilit nema zvanični znak vladavine, ali mnogi astrolozi predlažu Škorpiju kao njenog vladara, s obzirom na povezanost tog znaka s tabuima. Lilit se ovde oseća kao kod kuće, s pojačanim moćima zavođenja, poslovnom oštroumnošću i psihičkom povezanošću. Šta još možete da tražite? Jedino na što ovde treba paziti jeste da se mudro koriste moći. Nemojte nepotrebno da zadajete udarce jer karma može da bude vrlo neprijatna.

Strelac

U Strelcu Lilit traži slavu. Bilo da se radi o najegzotičnijem odmoru ili najluđoj zabavi, Lilit u Strelcu s velikom snagom osigurava da će sve oči biti na njima. Oni su po prirodi zabavljači i ne boje se ispada. Teškoća dolazi kada je Lilit prisiljena da se suoči sa svetovnim problemima ili osećajima drugih. Istina može da boli.

Astrolozi presudili: Ovo su najbolji i najgori horoskopski znakovi!

foto: Shutterstock

Jarac

U Jarcu Lilit predstavlja duh pohlepe. Jarac žudi za poslovnim uspehom i društvenim statusom, a sa Lilit žeđ i za jednim i za drugim postaje nezasita. To je impresivan okidač za velika postignuća. Bilo da se radi o spavaćoj sobi ili dvorani za sastanke, Lilit uvek traži mesto za investiciju.

Vodolija

U Vodoliji, Lilit je utelovljenje pobune. Konvencionalni pojmovi o romantici njima su dosadni. U najboljem slučaju, Lilit inspiriše umetnike, političare i vizionare daleko van njihovog vremena. Njihove nade, snovi i želje potpuno su izvan ovog sveta - toliko da ih mnogi od njihovih svetovnih pratitelja smatraju distanciranim ili hladnim.

Riba

Lilit u Ribama sanjari, toliko da se mogu potpuno izgubiti u snovima. Oni više vole fantaziju od stvarnosti, ali samo zato što žele da budu okruženi lepotom. Neki pokušavaju da izbegnu surovost sadašnjosti putem supstanci, ali ako to izbegnu, mogu da biti nadareni empatisti, iscelitelji, pesnici i umetnici.

Crni Mesec je zapravo geometrijska tačka na nebu koja označava najdalju tačku Mesečeve orbite oko Zemlje. U astrološkom grafikonu, Lilit predstavlja primitivne impulse i ponašanje osobe u njihovom najdubljem obliku. Potiče od hebrejske reči laylah, što znači "noć", a njeni simboli uključuju stvari poput zmija, sova, kao i tamnog polumeseca.

Lav je prznica do smrti, Devica matoro gunđalo: Horoskop otkriva kakvi ćete biti u starosti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs