Astrologija

Pun Mesec 19. februara: Na ova četiri znaka će najviše uticati!

Pun mesec (koji će takođe biti supermesec) u februaru će se pojaviti u znaku Device. Ovaj zemljani, svetli i znak pun energije donosi dobre vibracije

Zanimljivosti
Autor:
Pun Mesec 19. februara: Na ova četiri znaka će najviše uticati!
Foto: Shutterstock

Energija Device nas uvek motiviše na čišćenje sopstvenih misli (kao i naših domova i rasporeda), a ovaj mesec nije izuzetak.

"Nakon pomrčine s kojom smo ušli u 2019. godinu, Mesec u Devici biće prilika da dobijemo više energije za ostvarenje ciljeva. Naravno, svako će osećati da se ova energija u njegovom životu drugačije manifestuje, a na nekoliko znakova ovaj puni Mesec u Devici posebno će uticati. Astrologija punog Meseca u februaru 2019. je uzbudljiva, avanturistička i seksi te donosi prilike za promene, romantiku i uspeh", rekla je astrolog Liza Stardast za Bastl i otkrila na koje će znakove pun Mesec 19. februara imati poseban uticaj. Napomenula je i da je svaki pun Mesec idealno vreme za izražavanje vlastitih potreba, kao i za razmišljanje o sledećim koracima koji su u planu.

Blizanci (21. maja - 20. juna)

Blizanci vi ćete se baviti promenom sopstvene paradigme, pa bi vam ovaj Mesec mogao biti jako intenzivan i izazvati na površinu neka vaša potisnuta osećanja. Fokus će biti uglavnom na definisanju vašeg osećaja sigurnosti, omogućujući vam da se oslobodite ljudi i situacija koje potresaju vaš osećaj sigurnosti.

Okružite se ljudima i energijom koja će vam pomoći da se osećate sigurno i potpuno svoji. Već imate sve što vam je potrebno za samonapredovanje - samo trebate poticaj da ga uvidite. Dozvolite ovom Mesecu da osvetli sve blagoslove koje imate i podseti vas da sve možete da učinite.

Dobro ih se pazite: 3 horoskopska znaka koja će vas prevariti svojom dvoličnošću!

foto: Shutterstock

Devica (23. avgusta - 22. septembra)

Device, ako ste propustili priliku da neke svoje misli manifestujete u reči i dela tokom mladog Meseca, sada imate drugu priliku i iskoristite je. Vreme je da počnete s nekim novim praksama ili da nabacite novi imidž. Ovaj pun Mesec omogućiće vam da usvojite nove stavove. Posadite seme namere i biće blagoslovljeno magičnim dodirom. Ako to želite, sada imate moć da promenite svoj život.

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Mesec je pun, kao i vaš raspored Strelčevi. Vreme je da budete slatki sami sebi i da napravite neko veliko samo-opuštanje nakon radnog dana, jer će vas u protivnom malj svakodnevice samleti dok pun Mesec ne dosegne svoj pun potencijal. "Napetosti na poslu mogu vas prisiliti da se povučete na neko vreme jer vam svakako treba neko mirno i spokojno vreme sa samima sobom.

Provedite ovaj pun Mesec kod kuće sa svojim mislima i pripremite se za izazove koji su pred vama. U ovom periodu mogu na površinu da izađu profesionalni stresovi, ali to će ti samo olakšati da ih pre rešiš. Znaj da vam malo vremena za opuštanje može puno pomoći.

Slaba tačka svakog horoskopskog znaka: Ovako će vam oprostiti svaku grešku!

foto: Shutterstock

Ribe (19. februara - 20. marta)

Ribe ovaj pun Mesec biće podsticajan za romantiku u vašem životu. Oni koji još nisu sigurni da li bi trebalo da se vežu, tokom ovog perioda neće biti ništa mudriji, biće još više zbunjeni. Zato Ribe, pazite da ne donosite ishitrene odluke kako ne biste previše otplivale od moguće romanse.

Sunce upravo ulazi u vaš znak pa je puno planetarnih uticaja koji će se reflektovati na vašu ionako osetljivu dušu. Proverite sa samima sobom posvećujete li sebi dovoljno prostora i vremena za razmišljanje i neka vam bude prioritet da za vreme punog Meseca ne donosite ishitrene odluke.

Mesečni horoskop za mart 2019: Stižu dugo očekivane promene!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs