Najnoviji modeli venčanica

Poznate dame u ulogama mladi: Evo ko će sve prošetati venčanice na novom Belgrade Wedding Show

Najveći beogradski sajam venčanja Belgrade Wedding Show se, po sedmi put, održava 3. I 4. decembra u luksuznom hotelu Crowne Plaza u organizaciji magazina "Reci da"
Wedding 29.11.2016. - 15:33h Autor: Promo
Foto: Promo/Aleksandra V.
1 / 9 Foto: Promo/Aleksandra V.

Eminentni lideri iz oblasti industrije venčanja, predstaviće posetiocima sajma svoju bogatu ponudu i najnovije trendove za predstojeću sezonu venčanja.

 

Svečano otvaranje sajma planirano je 2. decembra, a obeležiće ga kao i prethodnih godina revija venčanica koje će poneti poznate dame iz javnog života naše zemlje.

 

Foto: Promo/Aleksandra V.
Foto: Promo/Aleksandra V.

Ovo je jedan od najposećenijih gradskih modnih događaja, na kome će biti predstavljeni najnoviji modeli venčanica, odela i asesoara Studija Prostor, Tijane Todorović, Predraga Đuknića, Moranga, Lepe Danojević, Mirjane Vujčić, modnog studija White Design i mnogih drugih.

 

Foto: Promo/Aleksandra V.
Foto: Promo/Aleksandra V.

Nakon velikog prošlogodišnjeg uspeha Belgrade wedding show-a, ove godine će u Crowne plazi rekordan broj modnih kuća, aranžera i dekoratera, zlatara, poslastičara, prostora za venčanje i cvećara prikazati svoje kreativne, inovativne usluge.

 

Foto: Promo/Aleksandra V.
Foto: Promo/Aleksandra V.

Za samo jedan dan posete sajmu budući mladenci uštedeće mesece planiranja, a stručnjaci, koji će besplatno davati savete, pomoći će im da bez stresa organizuju vencanje o kome su maštali.

Foto: Promo/Aleksandra V.
Foto: Promo/Aleksandra V.

Kao i prethodnih godina malim dezertnim savršenstvima sve goste Belgrade wedding show-a obradovaće i najbolje poslastičarnice, a ponudu lokacija za venčanja prezentovaće i najatratktivniji prostori u Beogradu. Očekujemo vas 3. i 4. decembra u hotelu Crowne plaza.

 

Preostale fotografije pogledajte u galeriji ispod teksta.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...