VERUJE SE DA OVE 2 STVARI U NOVČANIKU PRIVLAČE OGROMAN NOVAC: Moćni ritual nalaže da zamislite iznos i dobićete ga

Prema feng šui filozofili, rituali za privlačenje novca veoma su moćni.

Običaji
VERUJE SE DA OVE 2 STVARI U NOVČANIKU PRIVLAČE OGROMAN NOVAC: Moćni ritual nalaže da zamislite iznos i dobićete ga
Foto: profimedia

Prema feng šui filozofiji života, sve stvari imaju energiju. I energija se nalazi svuda oko nas. Mi treba da izbalansiramo tako da omogućimo nesmetan protok dobre energije i oslobodimo se negativne. Pomoću moćne energije možemo privući ljubav, sreću, blagostanje… Kako biste privukli dobre stvari, morate verovati u energiju privlačenja. To znači da vaše misli moraju da budu pozitivne, jer kako zračite- tako i privlačite.

Prema feng šui filozofiji života, da biste privukli novac, vaš novčanik na prvom mestu treba da bude sređen. To znači da izabacite račune, papiriće i slične stvari i ostavite samo novac. Novčanice treba da složite od najveće ka najmanjoj vrednosti.

Pare, Novac, Novčanik
foto: Shutterstock

Postoji još još nešto što možete uraditi kako biste privukli blagostanje. Napišite ček sa tačnim iznosom koji želite da dobijete i stavite tačan datum kada želite da dobijete novac. Nosite ga u svom novačniku. Kako biste pojačali šanse za prizivanje blagostanja, trebalo bi da u pregradu za novac stavite još jedan predmet, a radi se o štapići cimeta.

(Stil/ Sensa)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs