Krenuo muzički spektakl

Zvezde su rođene: Irma Dragičević i Ilma Karahmet blistale u prvoj epizodi X factora (VIDEO)

Željko Joksimović bio je vidno iznerviran i kratko izjavio - Ja sam šokiran, kada Irma iz Hrvatske nije prošla, pa je na njegov zahtev uz odobravanje publike devojka ponovo nastupila, dok je trinaestogodišnja Ilma oduševila žiri
Muzika
06:20h Autor:
Zvezde su rođene: Irma Dragičević i Ilma Karahmet blistale u prvoj epizodi X factora (VIDEO)
Foto: Youtube/ Printscreen

Srpska verzija svetski popularnog muzičkog šou programa "X factor" počeo je i već otkrio nove pevače, koje čeka blistava karijera. Žiri u sastavu Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Kristina Kovač i Emina Jahović Sandal bili su oduševljeni trinaestogodišnjom Ilmom Karahmet i Irmom Dragičević, ali nije sve išlo tako glatko.

Devojčica Ilma iz Kiseljka pevala je pesmu "Ima jedan cvet" Zorice Kondže.

http://www.youtube.com/watch?v=Tj4yN8XNBh4
"Evo nije X Factor, nego 100 X Factor! Sa 13 godina, ovo je nešto najbolje što sam čuo u životu", rekao je Željko oduševljeno, a Emina se složila da je devočica pravo čudo.

Međutim, kod hrvatske pevačice Irme Dragičević je došlo do velikog neslaganja žirija, tačnije Željka Joksimovića a svojim kolegama.

"Želim konačno da me neko primeti, jer kod nas nema X Factor", rekla je Irma.

http://www.youtube.com/watch?v=qhgCNsF7wy0#t=53
nešto na njenom maternjem jeziku
Emina i Kristina
nije dirnula ne zaslužuje da prođe nije "dotakao" njen glas.

Željko Joksimović je bio oduševljen učesnicom iz Hrvatske, u kojoj je odmah prepoznao veliki talenat i nije mogao da veruje da su joj njegove kolege jednoglasno bez razmišljanja dale tri "ne".

"Ja sam šokiran", izjavio je Joksimović.

Nakon konsultacije sa produkcijom koja je došla do mesta na kom je sedeo žiri i vidno neraspoložen Željka, koji nije krio da je bio izrevoltiran ovom odlukom, odlučeno je da se Irmi pruži još jedna šansa. Ona je otpevala pesmu Majkla Džeskona (Michael Jackson) "Who's loving you", i ubedila žiri da se predomisli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs