Las Vegas

Drejk sa 13 priznanja oborio rekord Adel na dodeli nagrada Bilbord (FOTO)

Muzičke nagrade Bilbord dodeljuje istoimeni američki muzički časopis koji dobitnike, za razliku od Gremija, određuje prema prodaji albuma
Muzika
00:10h Autor:
Drejk sa 13 priznanja oborio rekord Adel na dodeli nagrada Bilbord (FOTO)
Foto: Reuters / Mario Anzuoni

Reper Drejk osvojio je čak 13 muzičkih nagrada Bilbord na ceremoniji dodele u Las Vegasu, i tako oborio rekord britanske pevačice Adel (12). Drejk je imao 22 nominacije, a medju priznanjima koja je osvojio su nagrade za najboljeg izvodjača, najboljeg muškog izvodjača i nagradu za najboljeg na "Bilbord listi 200".

Nagradu je Drejku uručio najstariji sin Majkla Džeksona, Prins Džekson.

Nagrada "Bilbord ikone" ove godine dodeljena je Šer koja je tokom večeri izvela dve numere, "Believe" i "If I Could Turn Back Time".

Još jedna zvezda večeri bila je Selin Dion koja je izvela Oskarom nagradjenu numeru iz filma "Titanik", koji ove godine slavi jubilarnih 20 godina otkako je snimljen.

Za najboljeg ženskog izvođača proglašena je Bijonse, najbolji rok sastav bio je "Twenty One Pilots", a najbolju turneju je prema Bilbordu imao "Coldplay".

Muzičke nagrade Bilbord dodeljuje istoimeni američki muzički časopis koji dobitnike, za razliku od Gremija, određuje prema prodaji albuma.

Za nagrade Gremi je zadužen žiri.

Ceo svet je sinoć plakao sa njom: Pevačica nikad neće preboleti tragediju (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs