Za ljubitelje elektronike

Velika elektronska imena na Dance Paradise bini Sea Dance festivala

Na bini na kojoj program počinje svaki dan u ranim popodnevnim, a traje sve do ranih jutarnjih sati, nastupiće krem svetske elektronske scene, Roger Sanchez, Timo Maas, Patife, Mark Knight (Special daily set), Klingande (Special daily set)
Muzika
09:02h
Velika elektronska imena na Dance Paradise bini Sea Dance festivala
Foto: Promo

Sea Dance festival najavljuje novu binu Dance Paradise, morsku verziju Dance Arene, za sve obožavaoce elektronske muzike, koje čeka nezaboravna zabava uz zvuke mora i vreli dodir sunca.

Na bini na kojoj program počinje svaki dan u ranim popodnevnim, a traje sve do ranih jutarnjih sati, nastupiće krem svetske elektronske scene, Roger Sanchez, Timo Maas, Patife, Mark Knight (Special daily set), Klingande (Special daily set), a uz njih će se predstaviti back to back setovi sastavljeni od najboljih predstavnika srpske i crnogorske klupske scene.

Britanski DJ Mark Knight nastupiće na glavnoj bini Sea Dance festivala u četvrtak, 17. jula. Tokom karijere koja traje više od decenije, Mark Knight nije napustio stranice DJ Mag’s Top 100 DJ glasanja još od debitovanja na istim 2008. U međuvremenu je nominovan za Gremi za rad na albumu sastava Black Eyed Peas, a prošle godine je proslavio i 10. rođendan svoje etikete Toolroom Records.

Zvezda prvog dana Dance Paradise bine biće Roger Sanchez, veteran house muzike, dobitnik Grammy nagrade, voditelj radijske emisije sa čak 15 miliona slušalaca i čovek koji je remiksovao velikane kao što su Dajana Ros, Kajli Minog, Daft Punk, Madona, The Police, No Doubt i Maroon 5. Pored njega, u utorak će na Dance Paradise bini biti predstavljen i Klingande special daily set.

Hedlajner drugog dana na Dance Paradise bini je harizmatični nemački DJ i producent, Timo Maas.

Na samoj završnici festivala predstaviće se čuveni brazilski drum’n’bass DJ, Wagner Borges Ribeiro de Souza aka Patife. Za kratko vreme ovaj Južnoamerikanac postao je svetski poznat na drum’n’bass sceni, sarađivao je s imenima poput DJ Marky i Roni Size i nastupao na najvećim svetskim muzičkim događajima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs