Nije opterećena plasmanom

Tijana Dapčević: Na Evrosong idem bez muža!

Milan mi je apsolutno najveća podrška i saveznik u svemu, ali on će, nažalost, ostati kod kuće sa našim sinom Vukom i odatle će navijati za mene, kaže Tijana
Muzika
20:22h Autor:
Tijana Dapčević: Na Evrosong idem bez muža!
Foto: Kurir Arhiva

Predstavnica Makedonije na “Evrosongu”, Tijana Dapčević, odlučila je da bez supruga Milana otputuje na ovo takmičenje, koje će se u maju održati u Danskoj.

"Milan mi je apsolutno najveća podrška i saveznik u svemu, ali on će, nažalost, ostati kod kuće sa našim sinom Vukom i odatle će navijati za mene. Vuk je ipak mali za putovanja, tako da će se tih nekoliko dana družiti samo sa tatom", kaže Tijana.

Ona očekuje podršku svih zemalja bivše Jugoslavije, ali nije opterećena plasmanom.

"Pisali su da idem na pobedu, ali nije to baš tako. Plasman mi jeste bitan, ali daleko od toga da je od presudnog značaja. Najvažnije mi je da predstavim sebe i svoju zemlju na najbolji način i učiniću sve da to tako i bude", poručuje pevačica.

Makedonka će, ipak, uz sebe imati jednog člana porodice, jer sa njom putuje sestra Tamara Todevska koja će joj pevati prateće vokale. S druge strane, njena prijateljica Leontina Vukomanović, kako se spekuliše, nije održala obećanje da i ona bude prateći vokal jer se u međuvremenu posvađala sa Tijanom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs