Ukazala razumevanje

Marija Šerifović podržala Ilmu Karahmet: Glavu gore, draga!

Svesni da je Ilma izuzetan pevač, ali i samo trinaestogodišnja devojčica, članovi žirija potrudili su se da joj olakšaju i da je orasplože nakon peha za vreme lajva tokom poslednje emisije, a tim povodom oglasila se i Marija Šerifović koja joj je uputila reči podrške putem društvene mreže Tviter
Muzika
09:28h Autor:
Marija Šerifović podržala Ilmu Karahmet: Glavu gore, draga!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Učesnica takmičenja X Factor Adria Ilma Karahmet imala je tehničkih poteškoća u poslednjem lajvu, a jedna od naših najuspešnijih pevačica Marija Šerifović uputila joj je reči podrške, piše Story.rs.

Naime, Ilma je tokom izvođenja pesme Nisam anđeo, koju je zajedno sa mentorom Kikijem Lesendrićem izabrala za poslednji lajv, imala poteškoća sa monitoringom, pa se umalo rasplakala nakon što je završila svoje izvođenje.

Svesni da je Ilma izuzetan pevač, ali i samo trinaestogodišnja devojčica, članovi žirija su se potrudili da joj olakšaju i da je orasplože, a i Marija Šerifović joj je uputila reči podrške putem društvene mreže Tviter.

"Ilmice draga... Teška je ovo pesma ufff! Glavu gore!", napisala je Marija na svom nalogu na Tviteru, dok je komentarisala poslednju epizodu takmičenja X Factor Adria. Poznato je da Marija često prati muzička takmičenja u regionu, pa joj ni ovo veče nije promaklo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs