Prijavite se

Vanilla Sky: Poklon knjiga za uzbudljivo leto!

Čitaoci koji osvoje knjigu moći će da je preuzmu na našem štandu I LOVE USCE u Ušće shopping centru u petak, 15. jula
Knjige
22:40h Autor:
Vanilla Sky: Poklon knjiga za uzbudljivo leto!
Foto: Promo

Začinite ovo najlepše i najuzbudljivije godišnje doba sjajnim naslovima, inspirativnim junacima, romantičnim pričama i fatalnim ljubavima.

Kao idealnu za vrele letnje dane kraj bazena ili uz obalu mora, Stil i izdavačka kuća Vulkan za vas su izdvojili knjigu Zorane Jovanović, "Vanilla Sky".

"Nikad nisi tu. Nikad ne znam gde ćeš biti. Sva ta putovanja, taj tvoj manekenski posao, te žurke na koje ideš po celom svetu. Tvoji prijatelji koji te prate. Mediji koji ne prestaju da pišu o svemu što radiš. Sve oči su uvek uprte u tebe. Nikad nisi bila samo sa mnom.Lana je devojka koja ima sve. Belu vilu na Dedinju, besprekorne rezultate u svemu čega se lati, bezuslovnu ljubav roditelja koji ispunjavaju svaku njenu želju. Ipak, iza blistave fasade krije se osetljiva devojka koja se neizmerno trudi da dokaže da je zaslužila sve što ima, i sebi i drugima.

Njen svet iz bajke do temelja će uzdrmati pojava nedokučivog Marka, prvog dečka koji je neće tretirati kao princezu, kog neće umeti da pročita i koji će je oboriti s nogu. Uz njega će Lana iskusiti čari mladalačke ljubavi, koja će je osloboditi i učiniti da se oseća kao da je na vrhu sveta. Ali njen komplikovani život, ispunjen velikim planovima i još većim očekivanjima, stići će na naplatu. Uprkos svim izazovima i okeanu koji ih razdvaja, Marko i Lana će iznova i iznova birati svoju ljubav, verujući da će izdržati svaki test.Jer kako da bude drugačije – Lana, uvek pobednica, neće prihvatiti neuspeh…"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs