Čitajte i uživajte

Stil vam predstavlja sjajan roman čuvene spisateljice Danijele Stil!

Pred vama je roman "Baka Dana", priča o čarobnoj prošlosti, ali i o tome koliko malo poznajemo ljude oko sebe koje svakodnevno susrećemo
Knjige
19:56h Autor:
Stil vam predstavlja sjajan roman čuvene spisateljice Danijele Stil!
Foto: Promo

Ne postoji blagotvorniji način za opuštanje od čitanja. A, samo saznanje da vas na kraju dana čeka dobar roman, vratiće vam osmeh na lice.

"Baka Dana", roman čuvene spisateljice Danijele Stil, priča je o čarobnoj prošlosti, ali i o tome koliko malo poznajemo ljude oko sebe koje svakodnevno susrećemo. Autorka otkriva da ukoliko se potrudimo da zavirimo u nečiji pređašnji život i sagledamo kakav je taj neko koga znamo bio nekada, možemo mnogo toga razumeti i naučiti ne samo o njemu, nego i o sebi. Ovaj roman je zapravo kutija puna bakinih uspomena, koje pričaju o mladosti, lepoti, ljubavi i snovima.

Danijela Stil je trenutno najprodavaniji živi i četvrti najprodavaniji autor svih vremena, sa više od 800 miliona prodatih knjiga.

Godine 1989. ušla je u Ginisovu knjigu rekorda jer su njene knjige uzastopno provele 381 nedelju na bestseler listama “New York Timesa”. Studirala je na Njujorškom univerzitetu u Evropi, radi i živi u San Francisku i Parizu, mirnim porodičnim životom sa devetoro dece iz različitih brakova. Stilova piše nekoliko romana godišnje, često i istovremeno. Ima izuzetno jaku bazu obožavalaca i njene knjige se nalaze na vrhu lista bestselera širom sveta, a prevedene su na 28 jezika i mogu se pronaći u 47 zemalja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs