Ova 3 znaka od 9. oktobra očekuje brdo para: Neće moći da ih potroše, živeće raskošno i na visokoj nozi

Ako se za nekoga može reći da će u ovom periodu imate više sreće nego pameti, onda su to ova četiri znaka kojima će planete biti veoma nakolonjene

Horoskop
21:17h Autor:
Ova 3 znaka od 9. oktobra očekuje brdo para: Neće moći da ih potroše, živeće raskošno i na visokoj nozi
Foto: Profimedia

Od 9. oktobra, zvezde će posebno biti naklonjene određenim horoskopskim znakovima, donoseći im obilje materijalnog bogatstva i prilike za život na visokoj nozi. Ovo je period kada će novac teći lakše, a sreća će pratiti svaki poslovni poduhvat. Vaga, Devica i Strelac izdvajaju se kao znakovi koji će najviše osetiti finansijsku stabilnost i priliv novca, zahvaljujući harmoničnim astrološkim aspektima.

Vaga

Uz podršku Venere, planete ljubavi i luksuza, u vašem znaku, očekujte vredan poklon i neplanirani priliv novca. Vaša sezona donosi i uspeh u drugim aspektima života, pa će ovo biti trenutak kada se novac doslovno lepi za vas.

Devojka, Žena, Kuća, Lepotica
foto: Shutterstock

Devica

Ona može da očekuje više novčanih dobitaka, posebno u oktobru, što je savršena prilika za pametno ulaganje u projekte od važnosti. Vaša pažnja na detalje i racionalan pristup pomoći će vam da maksimalno iskoristite ove finansijske prilike.

Strelac

Zahvaljujući povoljnim aspektima Saturna, konačno dobija zaslužene finansijske nagrade za trud i rad. Dugo ste čekali ovaj trenutak, a sada vam se otvara i mogućnost da iskoristite šanse u igrama na sreću, uz podršku Jupitera u petom polju.

Žena, Devojka, Lepotica
foto: Shutterstock / Instagram

Ova finansijska ekspanzija donosi prilike za uspeh i bogatstvo, uz važno upozorenje – pametno iskoristite ovaj period i usmerite svoje resurse ka stvaranju dugoročnih sigurnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs